آموزش درون ریزی (import) فایل های CAD در آباکوس


رایگان


(نقد و بررسی 2 کاربر)
در حال بارگذاری . . .
مدرس

مهندس امیرحسین میرزابزرگ

مدت زمان

10 دقیقه

حجم فایل

36 مگابایت

کیفیت

HD

روش دریافت

لینک دانلود

سطح

مقدماتی

در این فیلم، در قالب یک مثال، نحوه درون ریزی(import) یک فایل CAD (هندسه یا همان geometry) به داخل آباکوس آموزش داده می شود. در بسیاری از موارد، ابزار های موجود در ماژول part، پاسخ گوی طراحی قطعات پیچیده شما نیستند. لذا در ابتدا باید این قطعه ها در نرم افزار های تخصصی مانند کتیا و سالیدورک طراحی شده، سپس در همان نرم افزار مونتاژ گردد و در نهایت فایل مونتاژی با پسوند مناسبی نظیر step یا parasolid ثبت شود.  در این صورت شما می توانید فایل مونتاژی save شده را به داخل آباکوس، درون ریزی کنید.

توضیحات

در این فیلم، در قالب یک مثال، نحوه درون ریزی (import) فایل های CAD (هندسه، geometry) به داخل محیط abaqus/CAE آموزش داده می شود. در مواردی نظیر طراحی و تحلیل قطعات صنعتی، به دلیل وجود پیچیدگی های متعددی نظیر سوراخ های خنک کاری یا سطوح پیچیده، ابزار های موجود در ماژول part جواب گوی طراحی این قطعات نمی باشد. لذا در ابتدا باید با استفاده از نرم افزار های مخصوص طراحی قطعات صنعتی نظیر CATIA یا solidworks، این قطعات مدل شده، سپس در همان نرم افزار مونتاژ گردد و در نهایت فایل مونتاژی با پسوند مناسبی نظیر step یا parasolid ثبت شود. شما می توانید این فایل مونتاژی را به داخل ماژول part محیط abaqus/CAE درون ریزی کنید و از هندسه (geometry) بدست آمده از آن فایل، برای انجام آنالیز استفاده کنید . شما می توانید بر روی پارت های بوجود آمده، بارگذاری و شرایط مرزی تعریف کنید و آن را مش بزنید.

فهرست مطالب:

– درون ریزی فایل های CAD به داخل ماژول mesh آباکوس

– نکات مرتبط با مونتاژ part های حاصل از عملیات درون ریزی در ماژول assembly

  • این محصول 12 پاسخ و 8 شرکت کننده دارد و 1 سال پیش توسط mirzabozorg به روز رسانی شده است.
نمایش 7 پاسخ
  • نویسنده
    ارسال ها
    • #8992
      پشتیبان
      مدیرکل
    • #9030
      mahsa
      مشارکت کننده

      با عرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت و سپاس فراوان بابت تهیه این فیلم مفید

      پروژه من به این صورته که یه فایل با پسوند stp به من داده شده که حاوی یه توربین هست . وقتی که بر اساس آموزش توی این فیلم ، گزینه create individual parts رو انتخاب میکنم ، تعداد زیادی پارت درست میشه که همون تیغه های توربین هستن . این باعث میشه که توی ماژول interaction باید تعداد زیادی قید tie درست کنم تا سازه یکپارچه بشه . این کار یه مقدار پر زحمته . به نظر شما الان نباید از گزینه combine into single part استفاده کنم ؟ استفاده از این تنظیم دقت مدل سازی رو بالا نمیبره ؟ خیلی ممنون از توجه تون .

      • #9031
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . به طور کلی اینکه شما از هر کدوم از راه هایی که اسم بردی استفاده کنی ، تفاوتی نمیکنه . اما اگر از راه دوم استفاده کنی ، وقتی همون یه پارت رو به ماژول مش ببری ، آباکوس کارش برای مش زدن اون پارت خیلی سخت میشه چون که کل توربین یه تیکه هستش . توربین یکپارچه ، یک سازه خیلی پیچیده هستش . اما اگر از راه اول بری که توی فیلم هم به همون راه اشاره شده ، شما می تونی تیغه ها رو جدا مش بزنی . این مساله باعث میشه که هم کیفیت مش تیغه ها بالا بره و هم کیفیت مش وسط توربین بالا بره . حتی شاید بتونی با پارتیشن بندی مناسب ، اون تیکه هایی که برات مهم هستن رو مش hex یا hex dominant بزنی . در واقع تو مساله شما یه trade off بین زحمت کم و داشتن مش نا مناسب و زحمت زیاد و داشتن یه مش با کیفیت خیلی بهتر ایجاد شده . با توجه به زمانی که داری یکیشو انتخاب کن 🙂

    • #10369
      yasy
      مشارکت کننده

      با سلام و احترام.

      بنده فایل اتوکد سه بعدی دارم که لازم هست به آباکوس ایمپورت کنم. لذا طبق فرمایش شما باید خروجی پاراسالید داشت. سوال بنده این است آیا میتوان فایل اتوکد سه بعدی را به کتیا یا سالید ورک برد؟ تا نهایتا خروجی پاراسالید بدست آورد؟

      • #10372
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . توی اون ویدیو گفته نشده که حتما باید از پسوند parasolid استفاده کنید. تو اون ویدیو بنده ازین پسوند استفاده کردم . اما همونطور که تو فیلم هم هست، اباکوس چندین پسوند دیگه رو هم ساپورت می کنه که حالا من از پسوند پاراسالید استفاده کردم . قطعات شما با هر پسوندی و از هر نرم افزار cad که هست، باید با پسوندی save کنیدش یا export کنیدش که اباکوس ساپورت می کنه . اباکوس پسوند stp و چندین پسوند دیگه رو هم ساپورت می کنه .

    • #10378
      yasy
      مشارکت کننده

      بسیار از لطف شما بابت پاسخگویی متشکرم. ولی نکته اینجاست وقتی بنده فرضا از پسوند (sat) در اتوکد خروجی گرفتم و در اباکوس ایمپورت کردم، پارت ها بسیار عالی ایمپورت شدند ولی از آنجایی که مدل سه بعدی بنده در اتوکد مونتاژ بسیار پیچیده ای دارد، لذا در آباکوس باید تک تک پارت های ایمپورت شده را در جای صحیح قرار دهم که بسیار بسیار زمان بر است.

      به همین دلیل فکر میکنم اگر فایل اتوکد سه بعدی که دارم را از طریق نرم افزار دیگری(مثل کتیا، یا سالید ورک) باز کنم و خروجی پاراسالید بگیرم مشکل مونتاژ دراباکوس حل شود.

      اگر تجربه یا نظری دارید خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. باسپاس فراوان

      • #10410
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . والا کلا مهندسین مکانیک و هوافضا از اتوکد استفاده نمی کنن. بخاطر همین من واقعا اطلاعی ندارم که اگه فایل اتوکد رو به کتیا یا سالیدورک ببرید و بعد از اونجا به اباکوس ببرید مشکلتون حل میشه یا نه .

    • #14001
      metalehsan110
      مشارکت کننده

      من یه فایل از solid work میخوام بیارم تو آباکوس همش ارور مش بندی میده فقط میزاره از مش هگزاگونال استفاده کنم

      دلیلش چیه اخه از مش مکعبی باید استفاده کنم

       

    • #15356
      mousaalimardani
      مشارکت کننده

      با سلام

      اینجانب قصد دارم در مدت در حدود 2 ماه قابلیت تحلیل المان محدود کامپوزیت و عیوب آن را با استفاده از آباکوس  و همچنین سابروتین نویسی در آباکوس را پیدا کنم.لذا تقاضا دارم اینجانب را برای طی دوره های مورد نیاز راهنمایی فرمایید.

    • #15604
      mohade3r
      مشارکت کننده

      سلام وقتتون بخیر و ممنون بابت ویدیوی آموزشی
      مدلی که من باهاش کار میکنم استخوان هست بنابراین زمانی که مدل سه بعدی ایجاد شده توی کتیا رو وارد نرم افزار آباکوس میکنم یک سری سطوح ریز روی مدل شکل میگیره که مش زدن رو مختل میکنه. علاوه بر این ارور میده که این مدل باید geomtry edit بشه. میخواستم ببینم راهی هست که اون خطوط (Patch) و صفحات ریز رو یکی کنم و یک سطح یکپارچه داشته باشم؟ خیلی ممنونم

      • #15605
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام.

        ممنونم.

        بله هست.

        تو کانال یوتیوبمون 2 ویدیو در این باره داریم که مثالشون هم استخوان هستش.

        لینکشونو اینجا براتون میزارم.

        به ترتیب ببینید.

    • #16352
      iranbest1400
      مشارکت کننده

      سلام وقت بخیر

      آقای مهندس دو سوال داشتم

      سوال اولم این هست که برای ایمپورت مجموعه مونتاژی آیا نباید گزینه assembly رو موقع ایمپورت انتخاب میکردیم ؟ چرا در فیلم آموزشی گزینه پارت انتخاب شد ؟

      سوال دومم این بود که برای ایمپورت فایل های کتیا به آباکوس بهتره فرمت catia v5 رو موقع ایمپورت انتخاب کنیم یا فرمت step ?

      ممنون از وقتی که اختصاص میدید

      • #16359
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام.

        وقت شمام بخیر.

        خواهش میکنم.

        اون زمان که داشتم این آموزش رو درست میکردم، وقتی رو حالت اسمبلی میذاشتم، گزینه catia v5 نداشت سر همین رو حالت پارت میذاشتم که البته مشکلیم نداره.

        در کل هر 3 نوع فایل catia v5 و parasolid و step قابل استفاده هستن و هر 3 اینها هم حجم هم سطح هم خط هم نقطه رو منتقل می کنن. فک کنم تو پارت های پیچیده یکی از اینا بهتر ایمپورت میشه و آباکوس گیر کمتری بهش میده اما نمی دونم کدومه چون برا قطعات پیچیده همیشه فقط یکی از این فرمت ها رو داشتم.

نمایش 7 پاسخ
  • برای ارسال پرسش باید وارد شوید.
  1. محمدرضا

    خیلی خوب بود، ممنون.

  2. علی

    سلام
    اینکه دیگه فیلم نمیخواست! ایمپورت کردن فایل که کار ۲ ثانیه است….

    • mirzabozorg

      سلام . همواره سعی شده است که در انتخاب موضوع برای فیلم های تولیدی ، از نظرات و فیدبکی که کاربران عزیز در اختیار ما قرار میدهند حداکثر بهره مندی به عمل اید. تولید این فیلم یا نظیر ان هم بر همین اساس صورت گرفته است . با تشکر .

دیدگاه خود را بنویسید

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور