با توجه به قابلیت های نرم افزار آباکوس در تحلیل مسایل مکانیکی استاتیکی، دینامیکی و مسایل ترمومکانیکی و بهره مندی این نرم افزار از یک محیط گرافیکی (GUI) مناسب، در حال حاضر از این نرم افزار به طور گسترده ای در حل مسایل صنعتی استفاده می شود. با توجه به اینکه استفاده از نرم افزار هایی نظیر آباکوس تنها زمانی ارزشمند است که تحلیل انجام شده به نتایج با دقت مناسب ختم شود، لذا بر آن شدیم تا مجموعه ای از نکات مهم را که عدم رعایت آنها سبب رسیدن به نتایج اشتباه و در نتیجه تصمیم گیری اشتباه می شود را در قالب دوره ای تحت عنوان دوره آباکوس در صنعت گردآوری نماییم.

فهرست مطالب دوره آباکوس در صنعت

۱)  دوره اجمالی تکنیک المان محدود و بیان نکات کاربردی آن به هنگام استفاده از آباکوس ( نکات کاربردی که به هنگام گذراندن درس المان محدود معمولا پوشش داده نمی شوند و اثر مهمی بر روی دقت جواب دارند )

۲) آشنایی با فضای کلی نرم افزار آباکوس و بررسی قابلیت های آباکوس ( بیان قابلیت ها و محدودیت های مهم آباکوس )

۳) آموزش نحوه استفاده از المان های پوسته ای (shell) و مقایسه آنها با المان های توپر (solid) ( مثال این بخش، تحلیل مخازن کروی و استوانه ای و مقایسه نتایج می باشد . )

۴) آموزش انواع روش های مش بندی و پارتیشن بندی با ذکر چند مثال مختلف ( مثال های این بخش شامل صفحات دارای سوارخ و سه راهی ها می باشد )

۵) آموزش نحوه انجام تحلیل های دینامیکی خطی و غیرخطی و مقایسه آنها به همراه ذکر مثال های مختلف (در این بخش مباحث مرتبط با انجام تحلیل های ارتعاشاتی در آباکوس نیز مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.)

۶) آشنایی با انواع روش های کدنویسی در اباکوس به منظور آشنایی با نحوه انجام تحلیل هایی که انجام آنها تنها با استفاده از محیط abaqus/cae مقدور نیست .

۷) آموزش نحوه تحلیل مواد لاستیکی و هایپرالاستیک به همراه ذکر مثال ( مثال این بخش تحلیل یک نگه دارنده است. )

۸) آموزش نحوه تحلیل سازه های دارای اتصالات پیچ با ذکر مثال ( به همراه آموزش تکنیک sequential analysis که ابزاری موثر برای مواجه با محدودیت های آباکوس است. )

۹) آموزش نحوه تحلیل سازه های دارای اتصالات جوش با ذکر مثال

۱۰) آموزش نحوه انجام تحلیل های کمانشی و پس کمانشی (تحلیل کمانش غیرخطی) ( به منظور محاسبه ظرفیت باربری یک سازه تحت بارگذاری فشاری و شبیه سازی رفتار پس کمانشی و انهدام آن تحت بار های فشاری )

۱۱) آموزش نحوه انجام تحلیل های انتقال حرارت گذرا و پایا با ذکر مثال

۱۲) آموزش نحوه انجام تحلیل های ترمومکانیکال (به هنگام وجود تنش های حرارتی در سازه) کوپل یک طرفه و دو طرفه با ذکر مثال

 

 

نکات مرتبط :

۱) پس از اتمام هر جلسه، کلیه اسلاید های ارایه شده در آن جلسه و فایل های پروژه های انجام شده، در اختیار شما قرار میگیرد.

۲) مدت زمان این دوره بنا به سطح شرکت کنندگان بین ۳۵ تا ۵۵ ساعت می باشد.

۳) علاوه بر مدت زمان فوق الذکر، ۵ ساعت بطور رایگان برای رفع اشکال در نظر گرفته شده اس که در این مدت شما می توانید سوالات خود در مورد مباحث تدریس شده را مطرح کنید. این مدت ۵ ساعته رایگان مختص رفع اشکالات و ابهامات شما است.

۴) فهرست مطالب این دوره بنا به نیاز های شما می تواند تغییر یابد و بنا به نیاز شما، مباحثی می تواند اضافه یا کم شود. طبیعتا اضافه یا کم شدن مباحث سبب افزایش یا کاهش مدت زمان دوره می شود.

۵) در طول دوره، در کلاس به شما تمرین هایی داده می شود و شما باید این تمرین ها را در همان زمان حل کنید و تمامی این تمرین ها رفع اشکال شده و حل درست تمرین هم در اختیار شما قرار داده می شود.

مدرس دوره: مهندس امیرحسین میرزابزرگ

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هزینه دوره و سایر موارد، از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره ۰۹۳۵۱۳۲۴۰۱۳ ارتباط برقرار کنید.

0 دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور