محیط نرم افزار به هنگام بالا آمدن شمایی مطابق شکل (۱) دارد.

شکل (۱) – نمایی از نرم افزار به هنگام بالا آمدن آن (برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید)

در ابتدای کار با نرم افزار، در پنجره ی User Profile لیستی از حلگر هایی که نرم افزار هایپر مش می تواند برای آنها نقش یک Preprocessor را بازی نماید، آورده شده است. نرم افزار هایپر مش برای هر کدام از این نرم افزار ها فایل خروجی با پسوند خاصی را در اختیار کاربر می گذارد که با Import آن به داخل حلگر، مش زده شده در نرم افزار هایپر مش به همراه سایر تنظیمات پیش پردازش قابل مشاهده و استفاده می باشد. انتخاب حلگر تاثیری روی ابزار های مش زنی و اصلاح هندسه نگذاشته و آنها را جابجا نمی کند. به منظور استفاده از Help نرم افزار مسیر زیر را دنبال کنید:

Menu Bar\ Help\HyperWorks Desktop

این کار سبب باز شدن صفحات Help که به صورت HTML است می شود (شکل (۲)).

شکل (۲) – یکی از صفحات HTML مرتبط با Help هایپر مش (برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید)

از بین اسامی زیر عنوان Modelling and Visualization، Hyper Mesh را انتخاب کنید. در tab جدیدی از browser، help مخصوص هایپر مش آورده می شود. در سمت چپ صفحه ی نمایش، با باز کردن زیر مجموعه ی Hyper mesh، مطابق شکل (۳)، سه زیر فصل Usre’s Guide، HyperMesh Tutorials و HyperMesh Solver Interface قابل مشاهده است.

شکل (۳) – نمایی از صفحه اصلی help هایپرمش (برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید)

در ادامه برخی از عناوین و مباحث مهم در هر یک از زیر فصل های HyperMesh Tutorials و HyperMesh Solver Interface آورده شده اند. خاطر نشان می شود که در دوره آنلاین آموزش نرم افزار هایپرمش قابلیت ها و ابزار های مهم این نرم افزار با مش بندی هندسه های مختلف آموزش داده می شوند.

HyperMesh Tutorials

در این بخش از Help، مجموعه ی از Tutorial ها آورده شده اند که در هر یک از آنها برخی از ابزار های داخل نرم افزار شرح داده شده و نحوه ی استفاده ی درست از آنها بیان گردیده است. در این آموزش ها مدل هایی که از آنها برای آموزش گام به گام استفاده شده است، از قبل ایجاد گردیده اند و کاربر تنها باید آنها را از مسیری که در ابتدای Tutorial بیان شده است، فراخوانی کند. در ادامه تعدادی از فصل های Tutorial به همراه توضیح مختصری درباره ی محتوای آنها آورده شده است. مطالعه ی این فصل ها به افرادی که علاقه مند به یادگیری و افزایش مهارت های خود در نرم افزار هایپرمش هستند، اکیدا توصیه می گردد.

Basics

مجموعه ی Tutorial های این قسمت مربوط به آشنایی کابر با محیط نرم افزار و مجموعه ای از عملیات های مقدماتی نظیر چرخش صفحه ی گرافیکی می باشد.

Geometry

در برخی از موارد، با بزرگ شدن هندسه ی مساله وافزایش تعداد قطعات و Part های درگیر در مساله، امکان بروز مشکل در فایل های CAD تهیه شده از نرم افزار های مدل سازی سه بعدی مانند CATIA و Solid Works افزایش می یابد. این مساله در فایل هایی با پسوند igs و stp بیشتر مشاهده می شود. این گونه مشکلات سبب می شوند تا به هنگام مش زدن هندسه ی Import شده به داخل نرم افزار المان محدود (برای مثال در ماژول مش نرم افزار آباکوس)، فرآیند مش زنی با مشکل رو به رو شده و نرم افزار error مبنی بر عدم توانایی در مش زدن برخی از قسمت های مدل سه بعدی می دهد. مجموعه ی Tutorial های این قسمت مربوط به آموزش ابزار هایی است که از آنها برای اصلاح و ایجاد تغییر در فایل های CAD منتقل شده به داخل نرم افزار استفاده می شود. با شناسایی و اصلاح عیوب مدل های CAD، مدل برای مش زنی آماده خواهد بود.

Meshing

مجموعه ی Tutorial های این قسمت مربوط به آموزش نحوه ی مش زنی یک بعدی، دو بعدی و سه بعدی می باشد.

Quality

مجموعه ی Tutorial های این قسمت مربوط به آموزش ابزار هایی است که از آنها برای ارزیابی و سپس افزایش کیفیت مش زده شده استفاده می شود.

Hyper Mesh Solver Interface

مجموعه ی Tutorial های این قسمت مربوط به آموزش نحوه ی انجام فرآیند پیش پردازشی نظیر بارگذاری، تعیین شرایط مرزی و انتخاب نوع تحلیل با توجه به حلگر المان محدودی است که در ابتدای فرآیند مش زنی از پنجره ی User Profile انتخاب گردیده است. البته حجم مطالب آموزشی عنوان شده در ارتباط با هر یک از حلگر های المان محدود، با دیگر حلگر ها برابر نمی باشد.

0 دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور