آموزش تحلیل استاتیکی و شبه استاتیکی با Abaqus/Explicit
تا کنون 536 نفر این آموزش را تهیه کرده اند.
مدرس | مهندس امیرحسین میرزابزرگ |
---|---|
روش دریافت | لینک دانلود |
کیفیت | HD |
مدت زمان | 2 ساعت و 27 دقیقه |
حجم فایل | 234 مگابایت |
سطح | پیشرفته |
در این فیلم اموزشی، کلیه تنظیمات مربوط به انجام انالیز های استاتیکی و شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/Explicit به همراه مبانی تئوریک مرتبط با آنها ذکر شده است. همچنین به منظور اثبات کارایی این تنظیمات، مساله ای انتخاب شده است که یکبار با استفاده از استپ static, general و یکبار با استفاده از استپ dynamic, explicit حل شده است و جواب های بدست امده از دو تحلیل با هم مقایسه گردیده است. در ادامه نحوه چک کردن جوابها و بررسی صحت آنها بدون نیاز به حل یک نمونه مشابه با استپ static, general نیز بیان گردیده است. متاسفانه باور غلطی در بین برخی از کاربران آباکوس مبنی بر دقیق تر بودن حلگر abaqus/Standard نسبت به حلگر abaqus/Explicit وجود دارد که ناشی از عدم آگاهی از ملزومات و تنظیمات انجام انالیز شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/Explicit می باشد.
در مهندسی، دسته ای از مسایل و فرایند ها وجود دارند که در طول آنها پارامتر ها با نرخ کمی نسبت به زمان تغییر می کنند و هر چند که در نهایت بین مقادیر ابتدایی و انتهایی برخی از پارامتر ها اختلاف محسوسی وجود دارد، اما قدرمطلق نرخ تغییرات آنها نست به زمان از حد مشخص و معینی هیچ گاه بیشتر نمی شود. به این گونه مسایل اصطلاحا ” شبه استاتیکی ” یا ” quasi static” گفته می شود. ویژگی بارز این گونه مسایل در آن است که به دلیل پایین بودن قدر مطلق مقادیر سرعت ها و شتاب ها، سهم نیرو های اینرسی و انرژی جنبشی در اینگونه مسایل ناچیز است. بنابراین در شبیه سازی این مسایل با استفاده از نرم افزار اباکوس، معمولا از استپ static, general که حلگر ان abaqus/Standrad است استفاده می شود چراکه به هنگام استفاده از این استپ، مقادیر سرعت و شتاب حالت مجازی داشته و سبب ایجاد نیروی اینرسی نمی شوند. متاسفانه در پاره ای از مسایل به دلیل وجود پدید هایی نظیر جریان پلاستیسیته بالا، تماس و آسیب، حل به شدت غیرخطی شده و با بروز خطاهایی نظیر خطای نام آشنای ” too many attempts made for this increment “ آنالیز به اتمام می رسد. حتی در بسیاری از موارد که در نهایت انالیز بدون خطا پایان می یابد، بخش زیادی از حل با نمو های زمانی بسیار کوچک طی می شود که به معنی حل مساله در مدت زمان زیاد و غیرکارامد (inefficient) می باشد.
به منظور فایق امدن بر کلیه مشکلات فوق الذکر شما می توانید به جای استفاده از استپ static, general که حلگر ان abaqus/Standard است، از استپ dynamic, explicit که حلگر آن abaqus/Explicit است استفاده کنید. به طور کلی حلگر abaqus/Explicit به صورت مناسب تری نسبت به حلگر abaqus/standard می تواند مسایل با درجه غیرخطی بالا را حل کند. اما حلگر abaqus/Explicit ذاتا برای حل مسایل با نرخ تغییرات بالا مانند مسایل شامل ضربه، برخورد (impact) و انفجار توسعه داده شده است. به منظور استفاده از این حلگر برای حل مسایل شبه استاتیکی، باید تنظیمات بخصوصی در ماژول های استپ (step) و لود (load) در محیط اباکوس لحاظ گردد. در این فیلم اموزشی، کلیه این تنظیمات به همراه مبانی تئوریک مرتبط با آنها ذکر شده است. همچنین به منظور اثبات کارایی این تنظیمات، مساله ای انتخاب شده است که یکبار با استفاده از استپ static, general و یکبار با استفاده از استپ dynamic, explicit حل شده است و جواب های بدست امده از دو تحلیل با هم مقایسه گردیده است. در ادامه نحوه چک کردن جوابها و بررسی صحت آنها بدون نیاز به حل یک نمونه مشابه با استپ static, general نیز بیان گردیده است. متاسفانه باور غلطی در بین برخی از کاربران آباکوس مبنی بر دقیق تر بودن حلگر abaqus/Standard نسبت به حلگر abaqus/Explicit وجود دارد که ناشی از عدم آگاهی از ملزومات و تنظیمات انجام انالیز شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/Explicit می باشد.
خاطر نشان می شود که استفاده از حلگر abaqus/explicit بجای حلگر abaqus/standard در مسایل شبه استاتیکی، هم در مجامع صنعتی و هم در مجامع دانشگاهی امری کاملا پذیرفته شده می باشد. همچنین در مواردی که به دلیل پیچیدگی کدنویسی رفتار مکانیکی مورد نظر تحت سابروتین UMAT، شما سعی می کنید که از سابروتین VUMAT برای کدنویسی رفتار مربوطه استفاده کنید، باید در ماژول های لود (load) و استپ (step) محیط آباکوس، تنظیمات مربوط به انجام مساله به صورت شبه استاتیکی را لحاظ نمایید. از جمله مسایل مشهور در این حوزه می توان به “شبیه سازی اسیب در نمونه کامپوزیتی تحت ازمون کشش” ، “شبیه سازی رفتار پلاستیسیته و اسیب الیاژ های فلزی” و ” شبیه سازی فرایند شکل دهی فلزات با خواص مکنیکی دلخواه” اشاره نمود.
در این فیلم اموزشی، کلیه تنظیمات مربوط به انجام انالیز های استاتیکی و شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/Explicit به همراه مبانی تئوریک مرتبط با آنها ذکر شده است. همچنین به منظور اثبات کارایی این تنظیمات، مساله ای انتخاب شده است که یکبار با استفاده از استپ static, general و یکبار با استفاده از استپ dynamic, explicit حل شده است و جواب های بدست امده از دو تحلیل با هم مقایسه گردیده است. در ادامه نحوه چک کردن جوابها و بررسی صحت آنها بدون نیاز به حل یک نمونه مشابه با استپ static, general نیز بیان گردیده است. متاسفانه باور غلطی در بین برخی از کاربران آباکوس مبنی بر دقیق تر بودن حلگر abaqus/Standard نسبت به حلگر abaqus/Explicit وجود دارد که ناشی از عدم آگاهی از ملزومات و تنظیمات انجام انالیز شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/Explicit می باشد.
فهرست مطالب
- تشریح ویژگی ها و ملزومات حل مسایل شبه استاتیکی (quasi static problems)
- علل استفاده از حلگر abaqus/explicit بجای حلگر abaqus/standard
- معرفی انواع روش های حل مسایل شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/explicit
- بررسی تکنیک loading rates در حل مسایل شبه استاتیکی
- بررسی تکنیک mass scaling در حل مسایل شبه استاتیکی
- مقایسه تکنیک های mass scaling و loading rates
- بیان روش های مربوط به صحت سنجی(verification) نتایج بدست امده از حل مساله شبه استاتیکی با استفاده از حلگر abaqus/explicit
- توضیح مساله مورد بررسی به منظور ارزیابی تکنیک های mass scaling و loading rates
- مدل سازی و حل مساله با استفاده از حلگر abaqus/explicit
- مدل سازی و حل مساله با استفاده از حلگر abaqus/standard
- مقایسه نتایج بدست امده از حل مساله به دو روش مختلف
- بررسی انواع روش های اعمال فیلتر بر روی نتایج حل انجام شده با حلگر abaqus/explicit
- اعمال فیلتر بر روی نتایج حل انجام شده با حلگر abaqus/explicit
- مقایسه نتایج بدست امده از حل مساله به دو روش مختلف پس از اعمال فیلتر
پیش نیاز: مطالعه مطلب انتخاب حلگر (solver) و استپ (step) مناسب در آباکوس، مشاهده ویدیو آموزش رفع خطای too many attempts made for this increment و ویدیو شروع کار با آباکوس
قابل استفاده برای:
کلیه کسانی که به هنگام شبیه سازی یک مساله استاتیکی یا شبه استاتیکی، بطور مداوم با خطاهایی نظیر خطای too many attempts برخورد می نمایند و یا در مساله شان پارامتر ها و تنظیماتی وجود دارد که اعمال آنها در abaqus/standard با مخاطراتی همراه است.
محتویات فایل اموزشی:
- مجموعه فیلم های اموزشی
- اسلاید های مرتبط با فیلم اموزشی
- کلیه فایل های پروژه های انجام شده (با استفاده از نسخه ۶٫۱۲٫۱ نرم افزار اباکوس)
- این محصول 54 پاسخ و 20 شرکت کننده دارد و 3 سال، 6 ماه پیش توسط به روز رسانی شده است.
- برای ارسال پرسش باید وارد شوید.
Nimag –
سلام . . .
به به . . .
چه عالی . . .
منتظرم کوهسیو هم هستیم .
mirzabozorg –
سلام . خیلی ممنون از لطفتون . در اینده نه چندان دوری ویدیو های مربوط به تکنیک های تحلیل ترک و بررسی اسیب نیز ضبط شده و بر روی سایت قرار میگیرن .
نوید –
سلام
لطفا در صورت امکان ویدیو آموزش آنالیزهای اکوستیک تهیه کنید…
سپاس
mirzabozorg –
سلام . ما سعیمون این هست که بتونیم کلیه مباحث رو به کمک فیلم های اموزشی پوشش بدیم . از مدل سازی به صورت اکوستیکی ، تو خیلی از مسایل استفاده میشه . برای اینکه در نهایت بتونیم آموزش کاربردی تری بسازیم ، شما میتونید از طریق قسمت ارتباط با ما یا بخش های مشاوره و تدریس و سفارش پروژه ، مساله خودتون رو مطرح کنید تا توی اموزش مربوطه ، موارد بیشتری لحاظ بشن . با سپاس فراوان .
mirzabozorg –
سلام . هر کدوم از قسمت های ویدیو خریداری شده به تعداد دفعات محدودی قابل دانلود است. صدور این پیغام به این معنا است که شما به تعداد دفعات مجاز، آن قسمت از فیلم را دانلود نموده اید.
mvenush –
با عرض سلام
سپاس بابت سایت عالی تون
جهت مدلسازی خاک در آباکوس که نهایتا هدف شکل دهی و پرسینگ آن است، باید با اکسپلیسیت مدلسازی صورت پذیرد؟ در ماژول پراپرتی چه مشخصاتی جهت خاک باید لحاظ گردد؟
سپاس از زحمات ارزنده شما که تا حد زیادی به اعتلای علم و دانش کمک می کنید
mirzabozorg –
سلام . خیلی ممنونم . خوشحالم که کسانی هستن که این زحمات مارو می بینن . بله حلگر اکسپلیسیت خیلی بهتر این کارو انجام میده و فکر کنم که این کار فقط با اون قابل انجامه چون این مدل سازی دارای large deformation هست و چون با توده خاک کار می کنید در نهایت مسایلی این وسط پیش میاد که باید از حلگر اکسپلیسیت استفاده بشه .