دوره آموزش آباکوس پیشرفته


شرکت در دوره آنلاین
2,200,000 تومان
شرکت در دوره آنلاین (گروهی)
2,000,000 تومان
دریافت فایل ویدئویی دوره
1,800,000 تومان

ثبت نام دوره در ایوند
در حال بارگذاری . . .
مدرس

مهندس امیرحسین میرزابزرگ

سطح

پیشرفته

مدت زمان

36 ساعت

در این دوره مجموعه ای از مطالب و ابزار های موجود در نرم افزار آباکوس که باید پس از کسب تسلط کافی بر مباحث مقدماتی آموخته شوند، تحت عنوان دوره آباکوس پیشرفته آموزش داده می شوند. فهرست مطالب این دوره به گونه ای تنظیم شده است تا برای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مکانیک، هوافضا و متالورژی مناسب باشد. تمرکز این دوره بر روی یک سری از قابلیت های موجود در محیط گرافیکی آباکوس یا همان abaqus/cae است.

توجه توجه توجه:

از آنجایی که مطالب ارایه شده در این دوره دارای گستردگی زیادی است، در صورتی که شما تنها به مطالب یک یا چند جلسه (و نه تمامی جلسات) نیاز دارید، می توانید با ارسال پیام به شماره 09351324013 از طریق تلگرام یا واتس اپ، این موضوع را بیان نمایید. در این موارد بر اساس موضوعات و جلسات درخواست شده، هزینه مربوط به همان مطالب بر اساس مدت زمان آموزش آنها نسبت به کل دوره 36 ساعته محاسبه می شود. بدیهی است که هزینه محاسبه شده همواره کمتر از هزینه کل دوره است. در صورت پرداخت هزینه محاسبه شده، لینک دانلود همان مطالب درخواست شده در اختیار شما قرار داده می شود. فهرست مطالب دوره به تفکیک موضوعات تدریس شده و مطالب ارایه شده در هر جلسه به صورت جداگانه در همین صفحه موجود هستند.

توضیحات

محتوای دوره آباکوس پیشرفته

در این دوره مجموعه ای از مباحث و تکنیک های موجود در نرم افزار آباکوس که باید پس از کسب تسلط کافی بر مباحث مقدماتی آموخته شوند، تحت عنوان دوره آباکوس پیشرفته آموزش داده می شوند. برخی دیگر از مباحث و تکنیک های پیشرفته موجود در آباکوس در دوره های تحلیل ترک به روش XFEM و سابروتین نویسی در آباکوس آموزش داده شده اند. دوره های نامبرده از یکدیگر مستقل بوده و هیچ یک از آنها پیش نیاز دیگری نمی باشد. پیش نمایش تمامی دوره های نامبرده داشتن تسلط کافی بر مباحث مقدماتی آباکوس است.

توجه توجه توجه:

از آنجایی که مطالب ارایه شده در این دوره دارای گستردگی زیادی است، در صورتی که شما تنها به مطالب یک یا چند جلسه (و نه تمامی جلسات) نیاز دارید، می توانید با ارسال پیام به شماره ۰۹۳۵۱۳۲۴۰۱۳ از طریق تلگرام یا واتس اپ، این موضوع را بیان نمایید. در این موارد بر اساس موضوعات و جلسات درخواست شده، هزینه مربوط به همان مطالب بر اساس مدت زمان آموزش آنها نسبت به کل دوره ۳۶ ساعته محاسبه می شود. بدیهی است که هزینه محاسبه شده همواره کمتر از هزینه کل دوره است. در صورت پرداخت هزینه محاسبه شده، لینک دانلود همان مطالب درخواست شده در اختیار شما قرار داده می شود. فهرست مطالب دوره به تفکیک موضوعات تدریس شده و مطالب ارایه شده در هر جلسه به صورت جداگانه در همین صفحه موجود هستند.

در ادامه لیست موضوعات مورد بحث در دوره پیشرفته آباکوس به همراه توضیح مختصری درباره هر یک آورده شده است:

۱) تحلیل مواد هایپرالاستیک(hyper elastic)

مواد هایپرالاستیک بطور گسترده ای در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند. از این مواد در انواع ایزولاتور ها و نگهدارنده ها استفاده می شود. در این بخش نحوه تحلیل مکانیکی این مواد با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۲) مش تطبیقی (adaptive remeshing)

در صورت استفاده از قابلیت مش تطبیقی، آباکوس به صورت خودکار نواحی که نیاز به مش ریز تری دارند را تشخیص داده و بر اساس تنظیماتی که شما انجام داده اید، به دفعات مدل را حل نموده و در هر مرحله مش این نواحی را ریز تر میکند. از مش نهایی بدست آمده می توان در سایر تحلیل ها نیز استفاده کرد. در این بخش نحوه استفاده از این تکنیک با حل چند مثال آموزش داده می شود.

۳) زیر مدل سازی(sub modeling)

در تحلیل سازه هایی که دارای فیلت ها و جزییات هندسی متعددی هستند، می توان در ابتدا با حذف و یا ساده سازی جزییات هندسی و با ایجاد یک مدل ساده تر مساله را حل نمود و سپس با ایجاد مدلی که فقط شامل جزییات حذف شده است، این بخش ها را تحلیل نمود. استفاده از این تکنیک سبب صرفه جویی در تعداد المان ها و محاسبه دقیق تر ضرایب تمرکز تنش می شود. در این بخش نحوه استفاده از تکنیک زیر مدل سازی با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۴) زیر سازه (sub structuring)

با استفاده از این تکنیک شما می توانید در آباکوس سوپر المان (super element) مورد نیاز مساله خود را ایجاد نمایید. در حقیقت در سازه های بزرگی نظیر بال هواپیما که دارای بخش و قسمت های متعددی هستند، می توان با ایجاد زیر سازه از هر بخش بالاخص بخش هایی که در سازه اصلی تکرار می شوند، حجم مساله را کاهش داد و با وارد شدن کمترین خطای ممکن به مساله، حل سریع تر انجام شود. در این بخش نحوه استفاده از تکنیک زیر سازه با ذکر چند مثال آموزش داده می شود.

۵) تحلیل آسیب پیشرونده (progressive failure)

آسیب پیشرونده بر مبنای دو حوزه مکانیک شکست (fracture mechanics) و مکانیک اسیب محیط پیوسته (continuum damage mechanics) قابل تحلیل است. در این بخش با استفاده از مدل های مبتنی بر روش دوم، در قالب حل چند مثال، نحوه شبیه سازی آسیب پیشرونده آموزش داده می شود.

۶) تحلیل ضربه و برخورد(impact analysis)

در این بخش نحوه شبیه سازی ضربه در قالب چند مثال آموزش داده می شود.

۷) تحلیل شکل دهی (forming analysis)

از نرم افزار آباکوس به طور گسترده ای در تحلیل فرآیند های شکل دهی استفاده می شود. در این بخش ضمن تقسیم بندی انواع فرآیند های شکل دهی و ارائه راهکار و دستورالعمل برای تحلیل هر یک، از فرآیند های شکل دهی گرم و سرد و فرآیند های شکل دهی حجیم و پوسته مثال حل می شود.

۸) کوپل اویلر-لاگرانژی (CEL)

در مسایلی که کرنش های بالا رخ میدهد، در صورت استفاده از حلگر abaqus/explicit در ابتدا بایستی از تکنیک ALE برای کنترل کیفیت المان ها استفاده شود. در صورت عدم حصول نتیجه و صدور خطا، باید از تکنیک CEL استفاده شود. با استفاده از تکنیک CEL می توان اندرکنش سازه و سیال را در مسایلی نظیر sloshing نیز بررسی نمود. در این بخش نحوه استفاده از این تکنیک با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۹) تحلیل مسایل ترمو مکانیکال بصورت کوپل دما و تنش (fully coupled thermomechanical analysis)

تحلیل های ترمومکانیکی به دو دسته کوپل یک طرفه و کوپل دو طرفه تقسیم بندی می شوند. در این بخش نحوه حل مسایل ترمومکانیکی به روش کوپل دو طرفه دما و تنش با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۱۰) تحلیل سازه های ناپایدار با استفاده از روش ریکس (riks method)

یکی از استپ های مورد استفاده برای تحلیل های استاتیکی موجود در آباکوس استپ static riks است که از روش ریکس برای حل مسایل استفاده می کند. با استفاده از این استپ می توان برخی از مسایل استاتیکی که با استفاده از استپ static general قابل حل شدن نیستند را حل نمود. در این بخش ضمن توضیح منطق عملیاتی این استپ، نحوه استفاده از آن با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۱۱) ارایه نکات مربوط به انجام تحلیل های متشکل از چند استپ و چند مرحله در آباکوس

در شبیه سازی بسیاری از مسایل، مدل باید شامل چند استپ باشد. تعداد استپ ها و نوع استپ ها بستگی به فیزیک مساله و استراتژی مدلسازی دارد. در تحلیل های چند استپه نمی توان هر دو استپ دلخواه رو بصورت توامان و به ترتیب استفاده نمود. در این خصوص دو نوع محدودیت وجود دارد. در مورد اول، شما نمی توانید استپ های دو حلگر abaqus/standard و abaqus/explicit را بصورت توامان استفاده کنید. در حقیقت در ابتدا باید انتخاب کنید که از مجموعه استپ های کدام حلگر میخواهید استفاده کنید. همچنین در صورت استفاده از حلگر abaqus/standard، بعضی از استپ های این حلگر نیز نمی توانند در کنار یکدیگر استفاده شوند. برای مثال در صورت استفاده از استپ coupled temp-displacement نمی توان از استپ dynamic, implicit در مدل استفاده کرد. در این موارد شما می توانید با ایجاد چند مدل مختلف، هر بخش از مساله را در یک مدل تحلیل کنید. در حقیقت نتیجه حاصل از یک مدل به عنوان شرط اولیه مدل بعدی باید تعریف گردد. در این حالت فایل cae شامل چند مدل خواهد بود. در این بخش ضمن ذکر محدودیت های موجود، نحوه استفاده از هر قابلیت با ذکر مثال آموزش داده می شود.

۱۲) ارایه نکات تکمیلی در رابطه با نحوه عملکرد حلگر های abaqus/standard و abaqus/explicit در حل مسایل غیرخطی

حلگر های نامبرده دو حلگر آباکوس برای حل مسایل سازه ای و مکانیک جامدات هستند. هر یک از این حلگر ها دارای نقاط ضعف و نقاط قوتی هستند. انتخاب حلگر مناسب یکی از مهمترین مراحل مدل سازی در آباکوس است. در این بخش نکات تکمیلی در رابطه با منطق عملیاتی و ریاضیات هر یک از این حلگر ها ارایه می شود.

فهرست مطالب دوره آنلاین آموزش آباکوس پیشرفته به ترتیب جلسات برگزار شده

جلسه اول

  1. آموزش تنظیمات و منطق عملیاتی استپ static general
  2. آموزش تنظیمات و منطق عملیاتی استپ dynamic implicit
  3. آموزش نحوه تغییر تنظیماتی از حلگر abaqus/standard که سبب همگرایی ساده تر مسایل با درجه غیرخطی بالا می شود.
  4. حل مساله کشش عمیق سه بعدی با استفاده از استپ static general
  5. حل مساله کشش عمیق سه بعدی با استفده از استپ dynamic explicit
  6. مقایسه نتایج بدست آمده از حل مساله با استفاده از استپ های نامبرده
  7. بررسی اثر سایز مش بندی بر روی دقت حل بدست آمده

جلسه دوم

  1. آموزش تنظیمات و منطق عملیاتی استپ dynamic explicit
  2. توضیح تکنیک ALE و نحوه استفاده از آن
  3. آموزش تحلیل فرآیند اکستروژن سرد با استفاده از استپ static general در فضای متقارن محوری
  4. آموزش تحلیل فرآیند اکستروژن سرد با استفاده از استپ dynamic explicit در دو حالت استفاده و عدم استفاده از تکنیک ALE در فضای متقارن محوری
  5. مقایسه جواب های بدست آمده از تحلیل های فوق الذکر
  6. تحلیل فرآیند اکستروژن سرد با استفاده از استپ dynamic explicit در فضای سه بعدی و مقایسه نتایج بدست آمده با تحلیل های متقارن محوری
  7. ارایه نکاتی در رابطه تفاوت استفاده از تکنیک ALE در مدل های سه بعدی و دو بعدی و متقارن محوری
  8. بررسی برخی از خطاهایی که در زمان استفاده از استپ dynamic explicit صادر می شوند.

جلسه سوم

  1. ارایه توضیحاتی در رابطه با رفتار مکانیکی مواد هایپرالاستیک
  2. توضیح قابلیت ها و محدودیت های حلگر های آباکوس در تحلیل مواد هایپرالاستیک
  3. ارایه توضیحاتی در رابطه با انواع تست های مورد استفاده در کالیبراسیون رفتار مواد هایپرالاستیک
  4. آموزش نحوه محاسبه ضرایب ماده هایپرالاستیک با استفاده از داده های آزمایشگاهی
  5. حل مثال با استفاده از استپ static general
  6. حل مثال با استفاده از استپ dynamic explicit در حالت فعال بودن و فعال نبودن قابلیت ALE
  7. مقایسه و بررسی نتایج بدست آمده
  8. بررسی مثال شماره ۱٫۱٫۱۸ از بخش مثال های هلپ آباکوس
  9. شناسایی و بررسی پدیده قفل حجمی (volumetric lock) در حل مساله با استفاده از استپ static general

جلسه چهارم

  1. معرفی و توضیح موضوع طراحی الگوی مش برای مسایل با تغییر شکل های حجمی زیاد
  2. حل مثال بررسی شده در جلسه سوم با استفاده از الگوی مش اول و استپ static general
  3. حل مثال بررسی شده در جلسه سوم با استفاده از الگوی مش اول و استپ dynamic explicit
  4. مقایسه نتایج بدست آمده با استپ dynamic explicit در دو حالت با الگوی مش و بدون الگوی مش (حل شده در جلسه سوم)
  5. مقایسه نتایج بدست آمده با استپ static general در دو حالت با الگوی مش و بدون الگوی مش (حل شده در جلسه سوم)
  6. معرفی الگوی مش دوم برای تحلیل مساله
  7. آموزش نحوه تعریف تراکم پذیری برای مدل های رفتاری کالیبره شده با استفاده از داده های تست و آموزش نحوه محاسبه ضریب پواسون متناسب با رفتار جدید
  8. حل مثال با استفاده از الگوی مش دوم و استپ static general
  9. بررسی اسلاید های مرتبط با آموزش مبحث هایپرالاستیک در  دوره آموزش آباکوس شرکت سیمولیا (شرکت سیمولیا این دوره را برای شرکت های درخواست کننده برگزار می کند.)
  10. بررسی دو مقاله در حوزه تحلیل مواد هایپرالاستیک با استفاده از نرم افزار آباکوس
  11. توضیح انواع تحلیل های ترمومکانیکال قابل انجام با استفاده از نرم افزار آباکوس

جلسه پنجم

  1. دسته بندی انواع فرایند های شکل دهی به لحاظ نحوه مدلسازی آنها در آباکوس و ارایه نکات در این باره
  2. شبیه سازی فرآیند اکستروژن سرد با احتساب اثرات حرارتی ناشی از اصطکاک و تغیر شکل پلاستیک با استفاده از استپ coupled temp-disp
  3. شبیه سازی فرآیند اکستروژن سرد با احتساب اثرات حرارتی ناشی از اصطکاک و تغیر شکل پلاستیک با استفاده از استپ dynamic, temp-disp, explicit با و بدون فعال بودن گزینه ALE
  4. مقایسه نتایج بدست آمده و تفسیر نتایج
  5. مقایسه نتایج بدست آمده با حالت بدون احتساب اثرات حرارتی (این مدلسازی در جلسه دوم انجام شد.)
  6. بررسی دو مقاله مربوط به شبیه سازی فرآیند ترمومکانیکی جوشکاری اصطکاکی خطی(LFW) که در آنها از نرم افزار آباکوس برای شبیه سازی استفاده شده بود.

جلسه ششم

  1. شبیه سازی فرآیند اکستروژن در حالتی که قالب در ابتدا به صورت deformable مدل شود و سبب قید rigid body به آن اعمال گردد و مقایسه با نتایج بدست آمده در جلسه پنجم
  2. توضیح تفاوت ها و شباهت های سه الگوریتم ALE و adaptive remeshing و mesh-to-mesh solution mapping و کاربرد های هر یک
  3. توضیح منطق عملیاتی الگوریتم adaptive remeshing
  4. توضیح تنظمیات الگوریتم adaptive remeshing
  5. حل تست کشش با و بدون استفاده از adaptive remeshing و مقایسه نتایج بدست آمده
  6. بررسی گزارش همگرایی جواب ها به هنگام استفاده از الگوریتم adaptive remeshing
  7. بررسی موارد استفاده از الگوریتم adaptive remeshing

جلسه هفتم

  1. شبیه سازی برخورد پرتابه deformable با هدف deformable و بررسی خرابی ایجاد شده در هر یک با استفاده از general contact
  2. شبیه سازی برخورد پرتابه صلب با هدف deformable و بررسی خرابی ایجاد شده در هدف
  3. مقایسه نتایج بدست آمده از دو حالت و مقایسه تغییرات سرعت حرکت پرتابه در طول برخورد و توجیه آن
  4. ارایه توضیحات اولیه راجب تکنیک های sub modeling و sub structuring و بیان تفاوت ها و موارد استفاده از هر یک

جلسه هشتم

  1. ارایه نکاتی در رابطه با نحوه تفسیر نتایج در تحلیل الاستیک-پلاستیک
  2. توضیح فرآیند regularization که حلگر اکسپلیسیت به صورت خودکار بر روی کلیه داده های جدولی وارد شده در آباکوس انجام میدهد.
  3. ارایه نکاتی در رابطه با انتخاب المان مناسب به هنگام انجام تحلیل الاستیک-پلاستیک
  4. توضیح تئوری ها، منطق عملیاتی، محدودیت ها و مزایای تکنیک زیرمدل سازی (submodeling)
  5. حل مثال با استفاده از تکنیک زیرمدل سازی (محاسبه تمرکز تنش در اطراف سوراخ لوبیایی شکل یه ورق دو بعدی که تحت کشش تک محوره قرار دارد.)
  6. تفسیر نتایج بدست آمده از حل مثال

جلسه نهم

  1. توضیح کامل ریاضیات مرتبط با مبحث زیرسازه (substructure) و یا همان سوپر المان (super element)
  2. محاسبه فرکانس های طبیعی یک مجموعه با و بدون استفاده از زیرسازه سازی و مقایسه نتایج
  3. تحلیل استاتیکی غیرخطی یک مجموعه بدون استفاده از زیرسازه و در حالتی که یکی از اعضا بصورت زیرسازه مدل شده است.
  4. آموزش نحوه تعریف و استفاده از load case ها برای بارگذاری زیرسازه ها
  5. تحلیل غیرخطی استاتیکی یک مجموعه با استفاده از load case ها و مقایسه نتایج در حالت با و بدون استفاده از زیرسازه

جلسه دهم

  1. تحلیل استاتیکی غیرخطی سازه ناپایدار با استفاده از استپ static general
  2. معرفی و آموزش نحوه استفاده از استپ static riks
  3. توضیح کامل محدودیت ها و قابلیت های استپ static riks
  4. حل مساله با استفاده از استپ static riks و مقایسه نتایج با حل انجام شده با استپ static general
  5. بررسی اثر بارگذاری های جابجایی کنترل و نیرو کنترل در ناپایداری مسایل
  6. آموزش نحوه تعریف فنر متصل به زمین
  7. معرفی تکنیک CEL به عنوان یکی از روش های تحلیل مسایل با تغییر شکل های بزرگ
  8. بررسی یک مقاله در حوزه جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی نقطه ای که در آن ادعا شده که می توان مساله را با استفاده از تکنیک ALE حل نمود که نادرستی این ادعا اثبات می گردد.
  9. توضیح نحوه تشخیص مقالاتی که احتمالا عدد سازی نموده اند و ادعای دروغین مطرح کرده اند.

جلسه یازدهم

  1. معرفی روش اویلری کامل (pure eulerian) در تحلیل المان محدود
  2. مقایسه تکنیک اویلری کامل با لاگرانژی کامل در تحلیل المان محدود
  3. معرفی تکنیک کوپل اویلری و لاگرانژی (CEL) در تحلیل المان محدود
  4. توضیح منطق عملیاتی، محدودیت ها و نقاط قوت و ضعف تکنیک CEL در آباکوس
  5. حل مثال اول: شبیه سازی فرم دهی قطعه پلیمری با استفاده از تکنیک CEL
  6. بررسی اثر سایز المان ها در نتیجه تحلیل CEL
  7. حل مثال دوم: شبیه سازی فرو ریزش ستون آب تحت گرانش با استفاده از تکنیک CEL
  8. معرفی قابلیت حرکت مش (mesh motion) و تغییر ناحیه اویلری در طول حل
  9. حل مثال دوم با تعریف حرکت مش (mesh motion) برای ناحیه اویلری

قسمت اول جلسه دوازدهم

  1. آشنایی اولیه با تئوری های تحلیل آسیب در مدل المان محدود
  2. آشنایی با تحلیل آسیب بر اساس تئوری Continuum Damage Mechanics
  3. آشنایی با مکانیزم های اصلی شکست در فلزات نرم در بارگذاری مونوتنیک
  4. آشنایی با مدل ductile damage برای تحلیل آسیب فلزات نرم
  5. توضیح منطق ریاضی مدل ductile damage
  6. توضیح پارامتر ها و نحوه محاسبه پارامتر های مدل ductile damage
  7. بررسی منطق انواع مدل های رشد آسیب (damage evolution) و ارتباط آنها با هم
  8. توضیح نحوه تعریف ماده با آسیب آنی (ترد)
  9. توضیح پارامتر های خروجی مرتبط با شروع و رشد آسیب
  10. شبیه سازی تست کشش با آسیب progressive
  11. شبیه سازی تست کشش با آسیب آنی
  12. مقایسه نتایج بدست آمده با هم

بطور خلاصه شامل : تعریف ductile damage، خروجی های مرتبط با تحلیل آسیب مثل SDEG، نکات کاربردی راجب مش بندی پروژه های شامل تحلیل آسیب

قسمت دوم جلسه دوازدهم

  1. معرفی قابلیت شروع مجدد تحلیل (Restart Analysis) در آباکوس
  2. توضیح قابلیت ها، موارد استفاده و محدودیت های قابلیت شروع مجدد تحلیل
  3. حل مثال با استفاده از قابلیت Restart Analysis

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

۱) برای شرکت در این دوره باید تسلط کافی بر مباحث مقدماتی آباکوس داشته باشید.

۲) فهرست مطالب این دوره به گونه ای تنظیم شده است که برای مهندسین مکانیک، هوافضا و متالورژی مناسب است.

۳) پیش نیاز: پیش نیاز این دوره داشتن تسلط کافی بر مباحث مقدماتی آباکوس است. در صورتی که یکی از سه محصول ویدیو های دوره آنلاین آباکوس مقدماتی، پکیج مقدماتی آباکوس ویژه مهندسین مکانیک و یا دوره آموزش مقدماتی آباکوس موجود در سایت مکتب خونه را تهیه نموده و بطور کامل فراگرفته اید، شرایط لازم برای تهیه نمودن و فراگرفتن ویدیو های این دوره را دارید. در صورت تمایل به خرید همزمان ویدیو های دوره پیشرفته و یکی از دو محصول پکیج مقدماتی آباکوس ویژه مهندسین مکانیک و ویدیو های دوره آنلاین آباکوس مقدماتی، می توانید با ارسال پیام به تلگرام یا واتس اپ شماره ۰۹۳۵۱۳۲۴۰۱۳، کد تخفیف ۳۵ درصدی دریافت نمایید.

 

دوره آنلاین چگونه برگزار می شود؟

برای شرکت در دوره آنلاین کافی است از طریق لینکی که پس از ثبت نام در اختیار شما قرار میگیرد،  در صفحه برگزاری دوره حضور پیدا کنید. در این صفحه تصویر مدرس و تصویر رایانه وی برای شما قابل مشاهده است. همچنین میتوانید با مدرس و سایر شرکت کنندگان دوره چت کنید یا تماس صوتی و تصویری برقرار کنید و حتی تصویر رایانه خود را با مدرس به اشتراک بگذارید.

هم اکنون می توانید برای آشنایی با صفحه برگزاری دوره از طریق لینک زیر وارد این صفحه شوید:

لینک ورود به صفحه آزمایشی دوره

نام کاربری: demo

رمز عبور: ۱۲۳۴

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره آموزش آباکوس پیشرفته”

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور