شبیه سازی انفجار به روش کانوپ (conwep) در اباکوس
تا کنون 159 نفر این آموزش را تهیه کرده اند.
روش دریافت | لینک دانلود |
---|---|
مدرس | مهندس امیرحسین میرزابزرگ |
سطح | مقدماتی |
کیفیت | HD |
حجم فایل | 100 مگابایت |
مدت زمان | 45 دقیقه |
در این مجموعه آموزشی، مدل سازی انفجار به روش کانوپ در اباکوس، بطور مبسوطی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. در ابتدا نکات کلی و پیرامونی به همراه مزایا و معایب این تکنیک بیان می شود و سپس یک مثال از مدل سازی انفجار به روش کانوپ (conwep) حل می شود. خاطر نشان می شود که شما برای مدل سازی هر دو نوع انفجار های زمینی (surface blast) و انفجار های هوایی (air blast) می توانید از تکنیک کانوپ(conwep) استفاده کنید.
یکی از انواع مسایل در تحلیل سازه ها، پاسخ سازه ها به انفجار و بارگذاری ناشی از شوک است. وقوع انفجار در هوا (air blast) سبب وقوع یک جبهه فشاری از هوا می شود که به سازه ها برخورد می کند. سازه ها بخشی از این انرژی را جذب می کنند و بخشی دیگر را دوباره به محیط اطراف خود منعکس می کنند. انرژی جذب شده توسط سازه باعث ایجاد تنش و کرنش مکانیکی در آن می شود. بسته به میزان انرژی جذب شده توسط سازه که خود بخشی از انرژی ازاد شده از انفجار است، بخش هایی از سازه می توانند وارد ناحیه پلاستیک و یا حتی آسیب خود شوند.
در آباکوس، روش های متعددی برای مدل سازی انفجار وجود دارد. برخی از این روش ها عبارتند از:
- مدل سازی انفجار به صورت فشار معادل و اعمال مستقیم آن بر سازه
- مدل سازی ماده منفجره به صورت JWL و استفاده از تکنیک های ALE و CEL
- مدل سازه انفجار با استفاده از روش کانوپ(conwep)
در روش اول، فشار معادل وارده بر سازه به صورت تابعی از زمان با استفاده از تعریف امپلیتود از نوع tabular و یا تابعی از زمان و مکان با استفاده از سابروتین vdload تعریف شده و مستقیما بر سازه اعمال می گردد. در روش دوم، ماده منفجره به صورت ماده JWL مدل سازی می شود و هوا نیز با استفاده از تکنیک های ALE و یا CEL مدل سازی می شود.
در این مجموعه آموزشی، روش سوم مدل سازی انفجار در اباکوس، بطور مبسوطی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. در ابتدا نکات کلی و پیرامونی به همراه مزایا و معایب این تکنیک بیان می شود و سپس یک مثال از مدل سازی انفجار به روش کانوپ (conwep) حل می شود. خاطر نشان می شود که شما برای مدل سازی هر دو نوع انفجار های زمینی (surface blast) و انفجار های هوایی (air blast) می توانید از تکنیک کانوپ(conwep) استفاده کنید.
فهرست مطالب
- بیان نکات کلی پیرامون تحلیل انفجار به روش کانوپ
- شبیه سازی پاسخ یک ورق نازک متقارن به انفجار مدل سازی شده به روش کانوپ
پیش نیاز: مشاهده ویدیو شروع کار با اباکوس
قابل استفاده برای:
دانشجویان مهندسی مکانیک و عمران
محتویات فایل اموزشی:
- مجموعه فیلم های اموزشی
- اسلاید های مرتبط با فیلم اموزشی
- کلیه فایل های پروژه انجام شده (با استفاده از نسخه ۶٫۱۴٫۱ نرم افزار اباکوس)
- این محصول 1 پاسخ و 2 شرکت کننده دارد و 2 سال، 9 ماه پیش توسط به روز رسانی شده است.
- برای ارسال پرسش باید وارد شوید.
حامد –
با عرض سلام و احترام
در روشی که ماده منفجره به صورت JWL تعریف میشود آیا امکان تعریف فشار مکش هم وجود دارد. به عنوان مثال شما یک مکعب را در نظر بگیرید که در مقابل یک وجه آن ماده منفجره تعریف شده است. این ماده منفجره بر روی آن وجه فشار ایجاد میکند و بر روی وجوه دیگه مکش ممکنه ایجاد کنه . آیا برای نرم افزار ABAQUS مکش را هم میشه تعریف کرد.
با تشکر فراوان
mirzabozorg –
سلام . اگر ماده منفجره رو با jwl و هوا رو با cel مدل کنید بله میشه چون در این حالت اباکوس خودش همه معادلات رو حل می کنه و اون مکش خودش در میاد تو شبیه سازی ولی کانوپ این قابلیت رو نداره .
مریم –
سلام.
این ویدئو ، بار انفجار سطحی TNT در فاصله ای بر روی دیوار خاک مسلح یا دیوار شیروانی را توضیح میدهد؟
این سوال را جواب میدهد؟
mirzabozorg –
سلام. ببینید روش کانوپ هر دو نوع انفجار سطحی و انفجار هوایی رو پوشش میده. منتها برای انفجار های زیر سطحی مثل انفجار داخل تونل جواب نمیده یا انفجار داخل سوراخ و حفره. در مواردی که جواب میده مهم نیست که سازه ای که در مقابلشه چیه. هر دو موردی که تو سوالتون پرسیدید رو جواب میده.
mary –
سلام.این آموزش برای شبیه سازی انفجار برای سازه زیرزمینی در مدل دوبعدی هم کاربرد داره؟
mirzabozorg –
سلام.
تکنیک کانوپ یا conwep فقط برای مدل های سه بعدی قابل استفادست و برای مدل های دو بعدی و متقارن محوری قابل استفاده نیست.