سلام
میخواستم ببینم پارتیشن بندی در محیطهای مختلف مثل Part, Load و Mesh باهم چه تفاوتی داره؟ مثلا اگر بخوام برای ایجاد فشار روی یک سطح کوچک از یک جسم، پارتیشن ایجاد کنم، حتما باید داخل محیط Load اینکار انجام شه؟
- برای ارسال دیدگاه باید ابتدا وارد شوید.
سلام . شما زمانی که یه پارت رو به داخل ماژول اسمبلی می برید و ازش part instance ایحاد می کنید ، می تونید اون پارت رو به صورت dependent یا independent وارد کنید . اگر به صورت dependent وارد کنید ، می تونید اون پارت رو در ماژول های مش یا پارت ، پارتیشن بندی کنید . اینطوری تغییرات حاصله روی part instance و در ماژول load هم اعمال میشن . اما اگر به صورت independent قطعه رو وارد کنید ، دیگه نمی تونید توی ماژول پارت ، قطعه رو پارتیشن بزنید و باید توی ماژول هایی مثل اسمبلی ، استپ ، اینتراکشن و لود این کار رو بکنید . معمولا توصیه میشه که اگر دلیل خاصی برای تعریف part instance ها به صورت independent ندارید ، اونا رو به صورت dependent تعریف کنید و بعد در ماژول مش ، پارتیشن بندی کنید . توی مجموعه آموزش مش بندی و پارتیشن بندی در آباکوس ، الگوهای مختلف پارتیشن بندی با هدف رسیدن به مش مناسب تشریح شده است .
- mirzabozorg 7 سال پیش پاسخ داده است
- خیلی ممنون از پاسخ جامعتون. میخوام بدونم اگر اول فشار رو روی یک سطح دایره ای ( که با پارتیشن ایجاد شده) اعمال کنم سپس اون دایره رو با پارتیشن 4 قسمت کنم, اینکار درسته؟ چون در این حالت جوابا با موقعی که اول پارتیشن ( 4 قسمت کردن دایره) میزنم بعد فشار رو اعمال میکنم, تفاوت داره. در واقع برای اعمال نیرو با استفاده از پارتیشن یک دایره تعریف میکنم و برای کیفیت مش دایره رو به چهار قسمت تقسیم میکنم
- برای ارسال دیدگاه باید ابتدا وارد شوید.
لطفا ابتدا وارد شوید.