لطفا پیش از استفاده از این بخش راهنمای پرسش و پاسخ را مطالعه فرمایید.

0
0

سلام

در خصوص سوال مقدار مناسب ضریب اصطکاک، مطابق پیشنهاد شما ضریب اصطکاک را 0.18 دادم . نتیجه اینکه در نزدیکی 2% رادیان مجدداً با کوچک شدن نموها تحلیل تقریبا متوقف شد. برای امتحان ضریب را 0.1 دادم در نزدیکی 1% رادیان تحلیل به نوعی متوقف شد. از انجام 4 تحلیل با ضرایب اصطکاک متفاوت چنین نتیجه گرفتم که هر چه ضریب اصطکاک کمتر باشد پیشرفت تحلیل زودتر متوقف می شود تا اینکه در ضریب بالاتر یعنی 0.35 تحلیل بطور کامل انجام می شود.

میخواستم بدانم با توجه به نتایج تحلیل آیا می توانم نتیجه بگیرم که نیروی وارد بر اتصال احتمالاً در حدی زیاد بوده که در ضرایب اصطکاک کم در اتصال لغزش ایجاد شده و همگرایی انجام نشده است.(به عنوان یک نتیجه از این تحلیل ها)

همانطور که میدانید ما می توانیم ضریب اصطکاک را تا 0.5 در نظر بگیریم مشروط بر اینکه در عمل و اجرا شرایط آن را ایجاد کنیم. در مقالات مشابه خارجی دیدم ضریب اصطکاک را 0.45 در نظر گرفته اند.

با تشکر از شما

 

0
0

سلام . abaqus/standard میتونه لغزش رو مدل کنه ولی rigid body رو نمیتونه . احتمالا این عدم همگرایی باید دلیل دیگه ای داشته باشه . احتمالا تو مدل شما  rigid body وجود داشته . باید قیود ، اندرکنش ها و شرایط مرزی به شکلی باشن که rigid body پیش نیاد . در مورد سوال دومتون هم باید بگم که تو کتابای طراحی اجزای مکانیکی ضریب اصطکاک خشک رو حداکثر 0.2 میگیرن . من بر اون اساس گفتم . اگر سازه و کار شما شبیه مقاله ای هست که ضریب اصطکاک در اون به 0.45 هم رسیده ، خوب شما هم همونطور عمل کنید و ضریب اصطکاک رو بالا بگیرید . با بررسی کانتور تنش هم میشه فهمید که مساله درست حل شده یا نه .

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا ابتدا

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور