لطفا پیش از استفاده از این بخش راهنمای پرسش و پاسخ را مطالعه فرمایید.

0
0

با عرض سلام. همچون سوالهای پیشین، لازم به ذکر است بنده در حال مدلسازی یک مخزن حاوی سیال مدفون در خاک می باشم. در سوال های قبل در مورد سطح آزاد فرمودید که نیازی به تعریف کردن هیچ نوعی از شرایط مرزی (Boundary Condition) نیست.

اما در حالتی که هیچ شرایط مرزی به سطح آزاد خاک اختصاص ندهم، (بخشی از خاک نزدیک به سطح آزاد) به شدت متورم شده و رفتار منطقی از خود نشان نمی دهد. (تصویر پیوست است)

در حالتی که فرضاً سطح آزاد را گیردار مدل کردم، رفتار منطقی تری از خود نشان داد. (تصویر پیوست است)

یک نکته که ممکن است که به جواب این سوال مربوط باشد این است که بنده ماده منفجره و خاک را به عنوان یک پارت تعریف کرده ام و فقط به قسمت ماده منفجره در سطح خاک، Section و Material متفاوتی (ماده منفجره با استفاده از JWL) اختصاص داده ام. (تصویر پیوست است)

سوال بنده این است که علت رفتار غیرمنطقی سطح آزاد خاک چیست و آیا هیچ شرایط مرزی نباید اختصاص یابد؟

آیا می بایست ماده منفجره به عنوان پارت مجزایی در نظر گرفته شود؟ اگر باید پارت مجزایی باشد، سطح تماس بین پارت ماده منفجره و خاک به چه صورت تعریف گردد؟

با تشکر

فایل ضمیمه
0
0

سلام . واقعا از طرز سوال پرسیدنتون سپاس گذار هستم . شما به معنی واقعی کلمه تمامی موارد مربوط به راهنمای بخش پرسش و پاسخ رو رعایت کردید . این مساله نه تنها سبب میشه که به طور کامل به سوالتون جواب داده بشه ، بلکه سایرین هم می تونن حداکثر بهره علمی رو از این پرسش و پاسخ ببرن . در مورد سوالتون ، شرط مرزی گیردار از روی اسمش مشخصه که کجا باید استفاده بشه . سطح ازاد خاک به هیچ جا گیر نکرده . لذا استفاده از شرط مرزی گیر دار برای سطح آزاد خاک کاملا اشتباه . اتفاقا آنالیز به درستی انجام شده . شما اگر روی سطح ازاد خاک ، ماده منفرجه رو منفجر کنید ، خاک اطرافش به هوا بلند میشه و به فضای اطراف می پاچه . الان هم همین اتفاق افتاده . البته شما هیچ جا عنوان نکردید که از چه مدلی برای تعریف خواص خاک استفاده کردید . معمولا در شبیه سازی های انفجار در اطراف خاک ، برای خاک خواصی در نظر میگیرن که حالت اویلری داشته باشه و شبیه مایع حرکت کنه . اینطوری اون پاشیده شدن خاک به هوا موقع انفجار هم به خوبی مدل میشه . بر اساس تصویر ارسالی به نظرم باید خواص تعریف شده برای خاک اصلاح بشن . اگر شما به مقالاتی که اثر انفجار بر تونل های زیر زمینی رو مطاله کردن رجوع کنید ، با موردی که گفتم برخورد خواهید کرد . اون مسایل هم خیلی شبیه به کار شما هستش . در مورد نحوه تعریف ماده منفجره هم ، درست عمل کردید .

0
0

سلام. بنده نیز از پاسخگویی سریع و راهنمایی های ارزشمندتان کمال تشکر را دارم. بدون شک بدون راهنمایی های جنابعالی، مدلسازی بنده هنوز به این مرحله نرسیده بود. سپاس فراوان

در مورد مدلسازی خاک، بر طبق تحقیق هایی که انجام داده ام و بر اساس یک پایان نامه PHD یکی از دانشگاه های انگلیس، از مدل رفتاری Cap Plasticity استفاده کرده ام. (لازم به ذکر است پایان نامه مذکور، شباهت بسیاری با پژوهش بنده دارد و ایشان نیز مخازن مدفون در خاک را تحت اثر بار انفجار بررسی نموده اند)
تصویر مشخصات مصالح خاک پیوست است.

پیرو صحبت های جنابعالی، آیا مدل رفتاری فوق برای پژوهش بنده مناسب نیست و باید به دنبال مدل رفتاری دیگری باشم؟

با تشکر

فایل ضمیمه
نمایش 2 نتیجه
پاسخ شما

لطفا ابتدا

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور