نمایش 10 پاسخ
  • نویسنده
    ارسال ها
    • #10781
      پشتیبان
      مدیرکل
    • #10988
      omid007
      مشارکت کننده

      سلام

      وقتتون بخیر

      ضمن تشکر به خاطر پکیج بسیار مفیدتون

      یه سوال برام پیش اومده

      در قسمت  اعمال شرایط مرزی نقطه ای در اشکال تغییر شکل پذیر همیشه می بایست رفرنس پوینت تعریف کرده (با جسم قید کوپلینگ شود) و شرایط مرزی را روی رفرنس پوینت اعمال بکنیم؟

      اگر بار گذاری روی سطح باشد  آنگاه می شود روی سطح (سرفیس)قطعه تغییر شکل پذیر شرایط مرزی را اعمال گردد؟

      در صورتی که یک قطعه تغییر شکل پذیر هم شرایط مرزی نیرو کنترل سطحی (سرفیس)و هم قید عدم جابه جایی جسم داشته باشد چگونه می بایست شرایط مرزی را اعمال کرد؟

      • #10994
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . خواهش می کنم .

        1) نه . ما در اونجا این کار رو انجام دادیم تا نیروی تکیه گاهی رو خود آباکوس به صورت مجموع نیرو های تکیه گاهی دیگه بهمون بده و نیاز نباشه تو ماژول visualization دوباره نیروی تکیه گاهی روی گره ها رو با هم جمع ببندیم .

        2) بله . این برمیگرده به فیزیک مساله و شرایط محیطی که باید مدل بشن.

        3) این سوالتون گنگه . روی یه سطح یا بارگذاری از نوع نیرو کنترل وجود داره یا بارگذاری از نوع جابجایی کنترل . هر دو به صورت همزمان رخ نمیدن.

    • #11292
      za.ab
      مشارکت کننده

      سلام وقت بخیر

      من طبق اموزش فایل سیر تا پیاز میخوام از help  آباکوس استفاده کنم اما متاسفانه نه تنها از طریق خود نرم افزار help باز نمیشه بلکه از مسیری که در اموزش گفتید هم نتونستم فایل های help رو باز کنم.یعنی در فولدر simulia  فولدر آباکوس وجود نداره. برای دسترسی به help باید چیکار کنم؟؟؟

      • #11294
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . ببینید شاید شما هلپ رو اصلا نصب نکردین یا شاید از ورژن 6.16 به بعد استفاده می کنید چون تو اونا یه مقدار این نظم فایلا عوض شده که من چون ازین ورژنا استفاده نکردم اطلاع دقیق ندارم . اما همین هلپ که نصب میشه، عینش تو اینترنت هم هست . شما سرچ کنید abaqus online documentation بعد مال ورژن های مختلف رو میاره . فقط یه مشکل که داره اینکه سرچش کار نمی کنه .

    • #11365
      za.ab
      مشارکت کننده

      سلام

      دو تا سوال داشتم:

      اولین سوالم اینه که در فایل quasi static برای اختصاص دادن section  به blank در پنجره ی create section بعد از انتخاب solid و homogeneous نرم افزار نپرسید که چجور سطح مقطعی مدنظر ماست؟ آیا پیش فرض خاصی داره برای اینکار؟

      دومین سوالم اینه که در فایل choosing element… در مثال دوم (تیر) گفتید که از تماس general contact استفاده میکنید،که مزیت ان این است:تماس هایی که در طول انالیز ایجاد میشوند نیز در نظر گرفته شده و تماس بین انها محاسبه میشود،این به چه معنی است؟لطفا کمی بیشتر توضیح میدید؟

      • #11367
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام .

        1) در مورد سکشن های سالید هیچ وقت نمی پرسه . چون هندسه سالید هر شکلی می تونه داشته باشه .

        2) ببینید توی ماژول اسمبلی، چیزی که شما درست می کنید حالت اولیه سیستم در استپ initial هست . حالا تحت بارگذاری، سیستم دچار تغییر شکل میشه و مثلا سطوحی که اون ابتدا با هم در تماس نبودن، بعدش با هم تماس پیدا می کنن . تکنیک general contact میاد اینا رو هم لحاظ میکنه ولی surface to surface contact فقط اونایی که در اون ابتدا شما تعریف کردین رو لحاظ میکنه و خیلی محدود تر از general contact هست .

    • #11550
      karimi
      مشارکت کننده

      Second order accuracy برای چی هستش؟
      حل با چهار المان در جهت ضخامت تار خنثی و تنش های ماکس در بالا و پایین رو دقیق نشون نداد اما گفتید مناسب هستش، درسته که حدودا وسط بود تار خنثی اما کمی رفته بود بالا و تنش های صفخات بالا و پایین برابر نبود
      در مورد مس اسکیل بیشتر میگید؟ چرا مقدارش 30 لحاظ شد و چطوری باید با این پارامتر کار کرد؟
      در مورد حل اکسپلیسیت بیشتر میگید؟ این زمان دقیقا چی هستش؟ بر اساس ثانیس؟ موردی که در آموزش گفتید بازم متوجه نشدم
      در مورد تفسیر نمودارهای انرژی که بر اساس اون ها فهمیدید حل درست هستش بیشتر توضیح می دید؟ متوجه نشدم چرا این معیار رو در نظر گرفتید
      اختصاص شل ها باعث تداخل نمیشه؟ نباید دقت کنیم به اون ضخامتی که داره؟ مثلا تو تمرینی که حل کردین رولر ها داخل شل نمیرن؟

      در مثال دوم چرا گفتید که حل پوسته دقیق تر از حل سالید هستش؟ بر چه استدلالی؟

      • #11576
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . لطفا هر سوالی که دارید دقیقا بفرمایید که سوالتون از کدوم ویدیوی پکیج هست .

        1) بر اساس ادعای help، فعال کردن این تیک باعث میشه که المان مرتبه 1 به دقت المان مرتبه 2 برسه .

        2) بله درست می گید. در ویدیو اون شبیه سازی انجام شد تا ادعای هلپ که میگه حداقل 4 المان مرتبه 1 در راستای ضخامت باید گذاشته بشه اثبات بشه . بعد کلا هیچ وقت تار خنثی دقیقا اون وسط قرار نمیگیره . فقط تو تئوری های مقاومت مصالح هست که این اتفاق میوفته .

        3) موقع استفاده از اون نوع mass scale که تو ویدیو گفته شده، شما هر عدد بزرگ تر از یک می تونید وارد کنید منتها شرطش اینکه حل شبه استاتیکی بمونه که شرایط این قضیه هم تو ویدیو گفته شده . کلا هر چی عدد را بیشتر بدید به نفع شماست چون تحلیل سریع تر تموم میشه ولی نباید شروط شبه استاتیکی بودن نقض بشن .

        4) اگر از سیستم احاد SI متری یا میلی متری استاندارد استفاده کنید واحدش ثانیست و در اونجا باید مدت زمان فرایند وارد بشه مگر اینکه بخواید از تکنیک loading rate استفاده کنید.

        5) این معیار در هلپ گفته شده و خیلیم منطقیه . مقدار انرژی جنبشی معیاری از قدرت نیروهای اینرسی در مسالست. تحلیلی استاتیکی و شبه استاتیکیه که در اون اثر نیروهای اینرسی ناچیز باشه . حالا بجاش میشه گفت انرژی جنبشی خیلی کمتر از انرژی درونی باشه . البته تغییرات انرژی جنبشی هم نباید شدید باشه یعنی نباید نویزی باشه .

        6) اینکه تو شل برن یا نه بستگی به تیک include shell thickness یا exclude shell thickness در تنظیمات تماس داره .

        7) بر این اساس که ضخامت اعضا به صورتی بود که مدل کردنش با المان پوسته منطقی تر بود .

    • #11583
      soroosh
      مشارکت کننده

      سلام. لطفا راهنمایی کنید فایل های داخل این مجموعه رو به چه ترتیبی ببینیم.

      ممنون

      • #11584
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . تو همین صفحه رو عکس ویدیو که کلیک کنید پیش نمایش ویدیو نشون داده میشه . من تو پیش نمایش توضیح دادم که ویدیو ها رو با چه ترتیبی ببینید . البته اگر تازه شروع به یادگیری اباکوس کردید، قبل از دیدن ویدیو های پکیج، دو ویدیو رایگان شروع کار با آباکوس و خروجی گرفتن از آباکوس رو که از ویدیو های رایگان سایت هستن، حتما ببینید.

    • #11587
      karimi
      مشارکت کننده

      فیلم شبیه سازی آسیب
      – پارامترهای مربوط به جانسون کوک و دیگر روش ها، ضرایب آسیب برای هر ماده که در ویدیو گفته شد رو از کجا باید استخراج کرد؟
      – Softening چرا بر روی log قرار داده شده و روش خطی چه زمانی انتخاب می شود؟ و میزان fracture energy برابر 500 از کجا آورده شد؟
      – Time period در این مسئله 8e-5 در نظر گرفته شد، این عدد چطور انتخاب شد؟
      – در مورد انتخاب معیارهای شکست از چه منبعی باید کمک گرفت، همچنین در جواب ها دو معیار بر هم منطبق شدن. آیا این امر به این خاطر نبوده که خود آباکوس معیار دیگر را حذف کرده باشد در حالتی که از هردو استفاده شد؟ چرا که نمودارها کاملا بر هم منطبق شدند.
      – خیلی ویدئو عالی بود، ممنون میشم منابعی جهت انتخاب های صحیح برای آنالیزهای شکست را اعلام کنید

      • #11599
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام .

        1) معمولا مقالات برا ماده ای که روش کار کردن دارن ولی خیلی اوقات ناقصه . اگر پیدا نکنید باید خودتون تست مربوط به بدست اوردن ضرایب رو ازمایشگاهی انجام بدید و بعد با روش کالیبراسیون مخصوصش که باید از رو تز ها و مقالات پیدا کنید، باید ضرایب رو پیدا کنید.

        2) این تنظیمات رو از روی توضیحات یه مقاله مشابه اعمال کردم . عدد 500 هم مساحت زیر نمودار تنش بر حسب کرنش هست که از تست کشش بدست میاد.

        3) از روی سرعت اولیه و ضخامت هدف، می تونید یه محاسبات تقریبی با در نظر گرفتن یه ضریب اطمینان انجام بدید و time period رو حساب کنید.

        4) انتخاب معیار اسیب بر اساس شهود فیزیکی و مطالعه بدست میاد . اونجا که نمودارا شبیه شد بخاطر این بود که مود غالب اسیب، ductile damage بود . اگر می خواست معیار اسیبی رو حذف کنه خودش تو قسمت warning پنجره job monitor می گفت .

    • #11588
      karimi
      مشارکت کننده

      فیلم مربوط به شبیه سازی شبه استاتیک
      1- در استپ اول که نیرو جهت نگه داشتن ورق اعمال میشه، زمان رو گذاشتین رو 0.0001 و گفتین این به اندازه کافی طولانی هست. اما در نگاه اول این حس ایجاد میشه که خیلی زمان کمه و وارد دینامیک میشه. این عدد رو چطور نتیجه گرفتید؟ اگر این هندسه در واقعیت با 0.0001 و حتی کمتر بارگذاری بشه و منظور ما حل دینامیک باشه در این صورت چطور باید حل را انجام داد، چون با این فرض خود به خود شرط loading rate ارضا شده و میره به سمت شبه استاتیک!
      2- در این قسمت برای پارت نگه دارنده ورق اومدیم و جرم تعریف کردیم، آیا این جرم تاثیری در جواب ها داره یا صرفا چون حرکت داره و بحث دینامیکی عدد رو دادیم که ارور نده؟
      3- در مورد شرط sym که در جهت x اعمال شد توضیح میدید؟ در این تمرین اومدیم و مسئله رو نصف حل کردیم و تقارن دادیم؟ سه مورد پایینی همین موارد برای حل استاندارد هستش یا کارایی متفاوتی دارن؟
      4- در بخش تماس گفتید kinematic دقیق تر هستش ولی standard که میگید بهتره میاد از penalty استفاده میکنه، من یه خورده گیج شدم در این مورد

      • #11600
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام .

        1) اثر مدت زمان اون استپ رو نتایج انالیز اثر خاصی نداره . اونو کم دادیم که زودتر تموم بشه بره سر استپ اصلی .

        2) بله اثر داره خیلیم داره . جرم همون holder هست . چون که بارگذاری رو holder از نوع نیرو کنترل هست، حتما باید بهش جرم داده بشه . اگر درجات ازادی دورانیش باز بودن، باید ممان اینرسی هم بهش داده میشد.

        3) توضیح نداره . اینو تو درس المان محدود هم درس میدن . بخشی از سازه رو مدل می کنید و برا لحاظ شدن بقیه جاها جاش شرط مرزی های تقارن میدید.

        4) شما قاطی کردید . اون kinematic برای اکسپلیسیت هست . اون penalty هم یکی برا اصطکاک کولمب هست و یکی برای penalty contact method برای روش حل تماس . دقیق تر فیلم رو ببینید .

    • #11589
      karimi
      مشارکت کننده

      با سلام و عرض خسته نباشید

      فیلم شبیه سازی نورد سرد

      سوالم در مورد این آموزش مربوط به بخش خروجی و نتایج با توجه به دو بعدی بودن حل هستش

      خروجی که برای نیروهای تکیه گاهی گرفته شد به ازای عمق واحد هستش یا مقدار 40 که به عنوان عمق به ماده داده شد در این خروجی لحاظ شده و نیروهای تکیه گاهی برای فضای سه بعدی هستش و نیازی به تصحیح نداره؟

      • #11598
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . مرسی . اون plane stress/strain thickness که دادیم تو حل اثر داره و نیروی تکیه گاهی بدست اومده بر اساس اون حساب شده و در اینجا نیاز به تصحیح وجود نداره . اما یه مساله ای که هست اینکه شبیه سازی دو بعدی نورد دارای خطا هست . خطاشم از اونجایی میاد که وقتی که قطعه کار میره زیر غلتک، چون که ناحیه پلاستیک تو مدل پلاستیکی که ما استفاده کردیم، غیرقابل تراکم فرض میشه، لذا با توجه به کاهش سطح مقطع قطعه کار، این کاهش حجم از طرف لبه ها جبران میشه و دیگه ضخامت ورق صاف نیست و از رو به رو مثل بیضی میشه ولی این اتفاق در مدل دو بعدی غیرقابل مدل سازیه بخاطر اینکه فرض میشه که در راستای عمود بر صفحه هیچ اتفاقی نمیوفته لذا دقیق ترین حالت شبیه سازی نورد، حالت سه بعدی هست .

    • #11594
      karimi
      مشارکت کننده

      با سلام و سپاس از آموزش های شما

      فیلم شبیه سازی اکستروژن

      در مورد سطح مستر و اسلیو توضیح بیشتری میدید؟ در انتخاب هر کدوم باید چه اولویتی داشته باشیم مانند همون چیزی که در ویدئو اشاره شد. اگر بر عکس انتخاب بشه ارور میخوریم؟ در این دو مورد چه ملاحظات دیگه ای هست که باید حواسمون باشه؟

      در مورد مسائل شکل دهی مثه اکستروژن، نورد و … چطور میتونیم اثر برگشت فنری رو ببینیم؟

      • #11597
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . مرسی . مش سطح مستر همیشه باید بزرگ تر یا مساوی مش سطح اسلیو باشه و در ضمن همیشه سطح با ماده ای که محکم تر و سخت تره، باید سطح مستر باشه . اگر این موارد رو رعایت نکنید، در جاهایی که یکی از قطعات صلب هست، به ارور می خورید چون سطوح صلب همیشه باید سطح مستر باشن و آباکوس خودش اینو چک می کنه ولی اگر هر دو تغییر شکل پذیر باشن، به ارور بر نمی خورین ولی نتایج دارای خطای زیادی میشه . تا اونجا که اطلاع دارم بحث برگشت فنری در شکل دهی ورق ها مطرح میشه نه شکل دهی حجیم . برای شبیه سازی این پدیده ها یا باید با رعایت فیزیک مساله، تو محیط شبیه سازی از روی قطعه کار باربرداری کنید و یا اینکه از قابلیت sequential analysis استفاده کنید و توی یه مدل دیگه با استپ static general که شرایط اولیه مدل شکل دهی رو داره، برگشت فنری رو حساب کنید.

    • #15651
      zahramohammadi1379
      مشارکت کننده

      سلام وقت بخير من پكيج رو كامل خريداري كردم اما نميدونم چطور دانلود بشه

      • #15652
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام.

        خیلی ممنونم.

        با تشکر از خریدتون.

        به دو صورت امکان دانلود وجود داره:

        1) از طریق پروفایلتون: هر محصولی که از سایت تهیه کنید، لینک دانلودش تو پروفایلتون موجوده.

        2) از طریق ایمیلتون: لینک و گزارش خریدی که انجام دادید براتون ایمیل میشه و از اون طریقم می تونید دانلود کنید.

        در صورتی که موقع دانلود به مشکل برخوردید، تو تلگرام یا واتس اپ به شماره 09351324013 پیام بدید.

نمایش 10 پاسخ
  • برای ارسال پرسش باید وارد شوید.

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور