- این محصول 26 پاسخ و 11 شرکت کننده دارد و 6 ماه، 2 هفته پیش توسط
ra.mohamadi به روز رسانی شده است.
-
نویسندهارسال ها
-
-
ژانویه 12, 2017 6:00 ب.ظ #9469
پشتیبان
مدیرکل -
ژانویه 22, 2017 8:24 ب.ظ #9503
Arsalan
مشارکت کنندهسلام
مرسی از آموزش خوبتوندر پارت دوم به روابط شکست مکانیک و روابط شکست کانتینیومی اشاره کردید.
میشه در موردشون بیشتر توضیح بدید و این که تفاوتشون چیه و این تفاوت ها چه تاثیری داخل آباکوس دارن؟-
ژانویه 22, 2017 10:01 ب.ظ #9506
mirzabozorg
مدیرکلسلام . خواهش میکنم . امیدوارم که براتون مفید بوده باشه . ببینید در حقیقت بهتره و درست تره که بگیم مکانیک اسیب . ما دو نوع مکانی اسیب داریم :
1) مکانیک اسیب بر اساس مکانیک شکست که میشه fracture mechanics که مبناش استفاده از ترک برای تحلیله . مشخصه ترک هم اینکه که یه درزیه با نوک تیز یا بهتر بگیم یه notch که شعاع انحنا در نوکش صفره . بر این اساس میگن که اسیب توی جسم بخاطر رشد ترک های ریز تو سازه بوجود میان .
2) مکانیک اسیب بر اساس مدل های کانتینیومی که میان و فرمولاسیون اسیب برای نقاط انتگرال گیری المان تعریف میکنن و بحث حذف المان وجود داره . دراین حالت اثری از ترک نیست و قبل از بارگذاری سازه سالم و یا اصطلاحا intact در نظر گرفته میشه .
قدمت روش اول خیلی بیشتره چون به صورت تحلیلی خیلی کارا میشده باهاش کرد . اما روش دوم با رشد کامپیوتر ها و رشد computational mechanics رو اومد .
-
-
فوریه 19, 2017 1:15 ب.ظ #9548
afshin
مشارکت کنندهسلام
بابت آموزش تهیه شده سپاسگذارم
دو سوال از خدمتتون دارم
اول اینکه آیا توضیحاتی که در رابطه با مقدار اولیه و ماکس نمو مربوط به time step دادید برای Dynamic/Explicit نیز صادق است یا فقط مختص Static/Standard می باشد ؟
دوم اینکه متوجه نمیشم چه نیازی هست که قید کوپلینگ را برای نقطه rp تعریف کنیم خواهشا توضیح دهید
-
فوریه 19, 2017 11:03 ب.ظ #9550
mirzabozorg
مدیرکلسلام . خواهش میکنم .
پاسخ به سوال 1 :
خیر، صادق نیست. سیستم انتخاب نمو زمانی در استپ هایی که حلگرشون abaqus/explicit هست کاملا متفاوته . این محاسبات بر مبنای wave propagation speed هستش . اما حلگر abaqus/standard اصلا به این پارامتر کاری نداره . در ویدیو آموزش تحلیل استاتیکی و شبه استاتیکی با اکسپلیسیت، فرمولاسیون حل این حلگر بطور کامل توضیح داده شده و یه مساله با هر دو حلگر حل شده و با هم مقایسه شده .
پاسخ به سوال 2 :
ببینید طرز استفاده از قید کوپلینگ به این صورته . در اباکوس قید کوپلینگ زمانی استفاده میشه که شما بخواید گره های یه پارت deformable رو به یه نقطه مادی دیگه کوپل کنید و درجات ازادی انها رو به درجات ازادی اون وابسته کنید. در اباکوس برای تعریف یه نقطه مادی منفرد در فضا از rp استفاده میشه . بخاطر همین باید در محل اولیه نقطه مادی مربوطه یه rp تعریف بشه و …..
-
فوریه 20, 2017 12:15 ب.ظ #9552
afshin
مشارکت کنندهخوب اگر این قید رو تعریف نکنیم چه مشکلی پیش میاد اگر فقط نیرو رو به یک rp نسبت بدیم و از قید کوپلینگ استفاده نکنیم چه مشکلی پیش میاد ؟
اگر بخوام تنش به یک سطح توی axisymmetric model اعمال کنم آیا بازم به قید کوپلینگ نیاز هست ؟
-
فوریه 20, 2017 7:28 ب.ظ #9554
mirzabozorg
مدیرکلببینید همونطور که توی فیلم هم عنوان شده، برای اعمال نیروی متمرکز یا ممان متمرکز باید به این طریق عمل بشه . برای اعمال تنش به یک سطح شما همون pressure یا surface traction رو باید به سطح اعمال کنی و درست هم هست . اگر به هنگام اعمال نیروی متمرکز به یک سطح :
1) rp تعریف کنید و قید تعریف نکنید : احتمال زیاد نرم افزار ازتون خطا میگیره یا اتفاق خاصی نمیوفته چون نیرو به نقطه مادی اعمال میشه که به پارت وصل نیست . با قید و اندرکنش پارت ها و object های توی مدل ( به غیر از datum point و datum axis و datum plane ) به هم وصل میشن . اگر اینا رو نذارید که اباکوس خودش نمیفهمه . شما اباکوس رو مثل یه ماشین حساب پیشرفته بدونید . ماشین حساب از خودش فهم نداره.
2) نه rp و نه قید را تعریف نکنید : در این صورت سینگولاریتی تو مساله پیش میاد . با ایجاد سینگولاریتی ، یا مساله غلط حل میشه و یا ازتون خطا میگیره . در ارتباط با سینگولاریتی میتونید مطلب نواحی تکین یا سینگولار را مطالعه کنید.
-
-
مارس 15, 2017 10:46 ق.ظ #9586
mehdilnk
مشارکت کنندهسلام مثل همیشه عالی بود جناب مهندس.فقط ویدو رو که extract کردم مجموع زمان چهار part یک ساعت ونیم ه مشکل از کجاست؟
-
مارس 15, 2017 11:35 ق.ظ #9587
mehdilnk
مشارکت کنندهدرست شد مهندس ممنونم
-
جولای 4, 2017 10:59 ق.ظ #9951
Farzaneh Baradaran
مشارکت کنندهبا سلام و خسته نباشید. ممنون از فیلم خوبتون. من چند تا سوال داشتم در مورد پارت اول:
1- در مورد اعمال بار که فرمودید باید حتما قید کوپلینگ تعریف بشود:
- اول اینکه این موضوع برای فقط المانهای سالید هست یا نه برای کلیه المانها در صورت اعمال بار متمرکز باید به این صورت عمل کرد؟
- وقتی در واقعیت نیرو به صورت متمرکز به یک نقطه وارد میشود ولی ما با تعریف کوپلینگ همانطور که گفتید نیرو بین گره های سطح توزیع میشود، مدلسازی با واقعیت فاصله نمیگیرد؟
2- در مورد المانهای سالید که فرمودید درجات آزادی دورانی را ندارند، من متوجه منظورتون نمیشم. اگر این درجه آزادی را ندارند پس چجوری در خروجی ما میزان دوران گره ها را میتوانیم ببینیم؟ یا مثلا در مسائلی مثل دوران اجسام صلب که با سالید مدل شده اند، مثل نورد، چگونه به یک نقطه خاص سرعت دورانی میدهیم؟
ممنون
-
جولای 14, 2017 9:59 ق.ظ #10026
mirzabozorg
مدیرکلسلام . سوالات بسیار خوبی رو مطرح کردید . من جداگانه به هر کدوم پاسخ میدم :
1-1) برای المان های تیر و خرپا نیازی به تعریف قید کوپلینگ نیست . برای المان پوسته رو نمی دونم .
1-2) استفاده از قید کوپلینگ برای اینکه در اباکوس، المان های سالید فاقد درجه ازادی دورانی هستن و با کوپل کردن گره های تحت بارگذاری به rp ، این گره ها دارای درجه ازادی دورانی می شن. در واقع ما برای شبیه شدن به واقعیت اینکار رو میکنیم.
2) شما در خروجی میزان دوران المان ها رو نمی بینید . در خرورجی شما میزان جابجایی المان ها رو می بینید . در اجسام صلب، با اعمال قید صلبیت، چون که گره ها به یه rp بسته میشن، درست مانند حالت قید کوپلینگ، گره ها دارای درجات ازادی دورانی هم میشن و بخاطر اعمال قید، سه درجه ازادی اضافه میشه .
-
اکتبر 25, 2017 1:51 ب.ظ #10462
ntn137
مشارکت کنندهسلام
ممنون از آموزش خوبتون
یه سوال داشتم ..خواص مواد مختلف مثل استخوان را چجوری باید پیدا کنم؟
-
اکتبر 26, 2017 8:07 ب.ظ #10474
mirzabozorg
مدیرکلسلام . تا اونجا که اطلاع دارم معمولا این خواص رو از مقالات بدست میارند.
-
-
سپتامبر 20, 2018 6:57 ب.ظ #11546
karimi
مشارکت کنندهسلام و عرض خسته نباشید
برای خروجی گرفتن ممان های عکس العمل در انتهای تیر باید چه کرد?
یا اینکه در مسیری در طول تیر بخوایم رفتار ممان ها رو داشته باشیم
چون سه درجه آزادی هستش خروجی ها رو صفر میده
و یه سوال دیگه اینکه با دادن نقطه مرجع به همون سطحی که بهش کوپل دارای شش درجه آزادی میشه در صورتی که معادلات در کل مدل نوشته میشن، مثلا حرکت دورانی رو کل مدل انجام بشه، اینطوری تحلیل نتایج اشتباهی به ما میده?-
سپتامبر 20, 2018 9:34 ب.ظ #11548
mirzabozorg
مدیرکلسلام . اگر می خواید توی یه تکیه گاه گیردار، مقدار ممان ها رو هم استخراج کنید، باید در انتها هم یک rp به محل تکیه گاه کوپل کنید و همان مسیری که در ویدیو گفته شد رو این بار برای خروجی گرفتن ممان ها طی کنید تا مقدار ممان رو بدست بیارید. تا اونجا که من اطلاع دارم، مقدار ممان ها در طول تیر اهمیت خاصی نداره و فقط در انتها اهمیت داره . سوال دومتون هم از نظر نگارش فارسی مشکل داره و بی معنیه . دوباره سوال تون رو واضح بپرسید.
-
-
سپتامبر 20, 2018 9:08 ب.ظ #11547
karimi
مشارکت کنندههمچنین سوال دیگه ای که در مورد RP برام پیش اومده این هستش
در مواردی که ما نیرو یا ممان متمرکز داریم آیا بهتر است که به همین شکل عمل کنیم و نیرو و ممان رو به RP بدیم یا به المان یا گره مورد نظر؟
کدام حالت واقعی تر و منطقی تر هستش؟
سپاس فراوان از شما
-
سپتامبر 20, 2018 9:36 ب.ظ #11549
mirzabozorg
مدیرکلدر ویدیو گفته شده که اگر نیرو یا ممان نقطه ای رو به صورت مستقیم به المان های سالید وارد کنید، جواب اشتباه بدست میارید که علتشم اینکه اون نقطه singular میشه و حل المان محدود غلط میشه .
-
-
سپتامبر 21, 2018 6:37 ب.ظ #11551
karimi
مشارکت کنندهسوال دومم این هستش که، مگه نمیگید المان های سالید سه درجه ازادی دوران رو ندارن؟ پس چطور اومدیم با این المان ها تحلیل پیچش انجام دادیم؟ در صورتی که شما گفتید نقطه مرجع باعث دادن درجه ازادی به اون سطحی میشه که کوپل میشه…
سوالم به صورتی کلی اینه که چطور میشه که مسائل پیچش و خمش و … که 6 درجه ازادی درشون هست باز هم از المان سالید استفاده می کنیم
ممنون از آموزش ها و پاسخ هایی که می دید
-
سپتامبر 21, 2018 11:49 ب.ظ #11573
mirzabozorg
مدیرکلاون تحلیل پیچش که مال ویدیو خروجی گرفتن از آباکوسه . تو این ویدیو تحلیل خمش کردیم . ببینید در طول تیر مشکل نداره . منتها اگر می خواید خروجی ممان بگیرید، حتما باید درجات ازادی دورانی هم فعال بشن چون ممان رو اونا عمل میکنه . تنها راه فعال کردن این درجات هم اینه که ته تیر هم یه rp کوپل کنید. منتها چون مقدار ممان ها در وسط تیر مهم نیست اونجا مشکلی نداره .
-
-
نوامبر 26, 2018 2:55 ب.ظ #11794
bahram
مشارکت کنندهسلام
آقای مهندس ، وقتتون بخیرمن برای plate ای که مدل کردم، نیاز دارم در وسط لبه ی جسم، تکیه گاه مفصلی داشته باشم.
اباکوس به صورت دیفالت نقاط کنار رو اجازه میده برای اعمال تکیه گاه ، من اومدم وسط لبه(edge) یک RP تعریف کردم و مشابه فیلم قید کوپلینگ گذاشتم.
و وقتی ران گرفتم قید به درستی اعمال نشده بود، یعنی اینکه جواب به دست اومده معلوم بود که درست نیست، آیا برای تعریف قید تکیه گاه در نقاطی به غیر از نقاط مشخص شده باید به این صورت عمل کرد؟
با تشکر
-
دسامبر 17, 2018 12:12 ب.ظ #11851
mirzabozorg
مدیرکلسلام . مرسی . اگر می خواید تو یه نقطه تکیه گاه مفصلی داشته باشید، نیازی نیست که rp استفاده کنید. شما باید رو اون لبه مورد نظر پارتیشن بزنی یعنی از دستورات partition edge استفاده کنی. پارتیشن باید به گونه ای تعریف بشه که دقیقا همونجایی باشه که شما میخوای . بعدش همون نقطه رو موقع تعریف شرط مرزی میگیرید و براش تکیه گاه مفصلی تعریف می کنید.
-
-
نوامبر 10, 2022 4:25 ب.ظ #16132
Behzadkhalegi
مشارکت کنندهسلام. استاد سوالی داشتم.ممنون میشم جواب بدین. اگر به تیر یکسر گیردار مثلا یک متر طول با سطح مقطع ده در سی سانت مثلا بخواهیم بار از نوع ممان وارد کنیم. طوری که هنگامیکه خم میشود صفحه سی سانتی مقطع به سمت مرکز انحنا باشد. قید کوپل را برای ممان و برای شرط مرزی انکستر چگونه روی کدام فیس یا صفحه وارد کنیم. صفحه سی سانت در یک متر یا صفحه سی در ده یا صفحه ده سانت در یک متر؟ آیا هر دو کوپل ممان و شرط مرزی را میشود روی یه صفحه یکسان وارد کرد؟ خیلی تلاش کردم ولی نتونستم به جواب درست برسم. میخواستم در قسمت پرسش و پاسخ ها سوالم را با تصاویر بفرستم که کار نمیکرد مجبورشدم اینجا بپرسم. بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
نوامبر 13, 2022 1:37 ب.ظ #16135
mirzabozorg
مدیرکلسلام.
بله بخش پرسش و پاسخ از فروردین 1400 بسته شده و غیرفعال شده.
برای سر گیردار تیر که همون سطح رو انتخاب کنید و تمام درجات آزادیش رو ببندید.
برای سر آزاد که قرار ممان وارد بشه، یک RP وسط سر آزاد بزارید و سر آزاد رو بهش کوپل کنید و بعد ممان رو به سر آزاد وارد کنید و بعد تمام درجات ازادی RP به غیر از درجه ازادی که ممان در همون راستا وارد میشه رو ببندید.
اینطوری همون اتفاقی که میخواید می افته.
-
نوامبر 14, 2022 2:36 ب.ظ #16137
Behzadkhalegi
مشارکت کنندهخیلی ممنون بخاطر حوصله در خواندن و جواب دادن.با راهنمایی شما جواب تقریبا درستی فکر کنم بدست آوردم. راستش میخواستم مساله نمونه صفحه ۲۲۳ مقاومت مصالح فردینالد بییر نسخه انگلیسی ویرایش پنجم رو با آباکوس حل کنم. با اینکه مش بالایی زدم یه ذره جواب فرق میکنه. علتشو نمیدونم چیه. بهر حال خیلی ممنون.
-
نوامبر 14, 2022 5:40 ب.ظ #16138
mirzabozorg
مدیرکلخواهش میکنم.
لطف دارید.
برای رفع این مشکل که البته فکرم نمیکنم مورد جدی باشه و نیاز خاصی به رفعش باشه، باید مدلتون چک بشه و از خدمات مشاوره آنلاین ما استفاده کنید.
-
-
می 23, 2023 4:43 ب.ظ #16505
ra.mohamadi
مشارکت کنندهسلام و رور بخیر من ویدیو رو تهیه کردم اما دانلود نمیشه میشه بفرمایید راه حل چیه ؟ با لپ تاپ و گوشی و مرور گر های مختلف و با vpn و بی vpn هم امتحان کردم نشد
-
می 23, 2023 10:51 ب.ظ #16506
ra.mohamadi
مشارکت کنندهحل شد مشکلم سپاس
-
-
نویسندهارسال ها
- برای ارسال پرسش باید وارد شوید.