• این محصول 27 پاسخ و 17 شرکت کننده دارد و 11 ماه پیش توسط maziar.tour به روز رسانی شده است.
نمایش 20 پاسخ
  • نویسنده
    ارسال ها
    • #9109
      پشتیبان
      مدیرکل
    • #9171
      Nimag
      مشارکت کننده

      سلام .
      خسته نباشید .
      ممنون از ویدیوتون
      می خواستم بپرسم که چرا تعداد STATE VARIABLE ها رو 7 وارد کردین ؟

      • #9193
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . همونطور که توی فیلم هم توضیح داده شده ، statev ها متغیر کمکی هستن که تعریفشون اجباری نیست و شما برای کدنویسی و اعمال روابط مربوطه توی سابروتین ، ازشون استفاده می کنید . توی فایل خروجی ، هر statev بصورت کانتور به نمایش در میاد . شما باید تعداد statev ها رو بزرگ یا مساوی تعداد statev هایی که بهشون نیاز دارید انتخاب کنید . انتخاب عدد 7 برای تعداد statev ها بر اساس نیازهایی کدنویسی بوده .

    • #9460
      yakzoa1
      مشارکت کننده

      سلام
      هنگام انالیز در بخش کارها
      به فایل سابروتین ارور Problem during compilation میگیره

      برای حل مشکل چکار باید کرد؟

       

      • #9461
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام. خطایی که فرمودید یه خطای کلی به هنگام ران کردن مدل به همراه سابروتین هستش . البته تمامی فایل های سابروتینی که در کنار فیلم ها قرار داره، قبل از قرار گرفتن بر روی سایت چندین بار تست شده . برای اینکه منبع خطا مشخص بشه ، لطفا مدل و فایل سابروتین رو از طریق پنجره abaqus/command ران کنید . اگر توی پنجره abaqus/command نیز خطایی نوشته شد و مدل حل نشد، از پنجره abaqus/command و خطایی که نوشته عکس بگیرید . شما می تونید یا از طریق بخش پرسش و پاسخ سایت و ایجاد یه پرسش جدید و یا از طریق بخش مشاوره و تدریس که در قسمت خدمات قرار داره ، عکس مربوطه رو به همراه سوال خودتون برای ما ارسال کنید تا مشکل رو شناسایی کنیم و رفع اون رو خدمتتون بگیم . نحوه ران کردن فایل به همراه سابروتین از طریق پنجره abaqus/command هم توی ویدیو رایگان آشنایی با سابروتین نویسی در آباکوس گفته شده . مزیت ران کردن مدل به همراه فایل سابروتین از طریق این پنجره این هست که خطای مربوطه و علت ران نشدن مدل به طور دقیق نوشته میشه و حتی خطی از کد سابروتین که مشکل داره هم اعلام میشه .  با سپاس فراوان .

    • #10123
      hamid jarrah
      مشارکت کننده

      با عرض سلام و ادب و تشکر ویژه از مطالب بسیار مفید و خوبتون. بنده فایل بالا را خریداری کرده و گام ه گام عینا مطابق آنچه که گفتید انجام دادم همچنین از طریق پنجره abaqus/command ران کردم ولی این ارور داد مشکل چیه؟؟

      Copyright (C) 1985-2012 Intel Corporation. All rights reserved.
      Intel(R) Composer XE 2013 (package 089)
      ERROR: Cannot determine the location of the VS Common Tools folder.

      Abaqus Warning: The .inp or .sim extension has been removed from the job identif
      ier

      • #10171
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام. خواهش میکنم. این خطا بخاطر سابروتین نیست. بلکه بخاطر مشکل توی لینک کردن کامپایلر فورترن و ویژوال استادیو با اباکوس هستش.

    • #10152
      mohammadi88.maryam
      مشارکت کننده

      سلام

      ببخشید من میخوام با استفاده سابروتین USDFLD اکسیداسیون مدل کنم. یعنی سیکل های بارگذاری رو دارم و میدونم که توی هر سیکل چه ضخامتی از ماده تبدیل به اکسید میشه. چطور میتونم مدل کنم؟ یعنی تو هر سیکل میخوام E,v از ماده فلزم به اکسید تبدیل بشه. خواص فلز و اکسید را دارم. فقط نمیدونم چطور باید این رو تعریف کنم برای سابروتین.

       

      ممنون میشم کمکم کنید.

    • #10761
      ariel
      مشارکت کننده

      سلام جناب دکتر

      بنده این آموزش جنابعالی رو تهیه کردم و بررسی کردم، چندتا سوال داشتم، تو این مثالی که شما حل کردین تو این بخش خواص ماده فقط در یک راستا یعنی همون راستای شعاعی سیلندر تغییر میکرد به همین دلیل ما از یک فیلد وریبل استفاده کردیم، مساله ای که من دارم روش کار میکنم خواص ماده هم به صورت شعاعی و هم در در طول ضخامت تغییر میکنه،خوب الان آیا من باید از المان پوسته ای استفاده کنم یا از المان سالید؟(ضخامت ورق تقریبا 0.02 ابعاد دیگه قطاع دایره ای است)

      و آیا اگر از المان پوسته ای استفاده کنم باید تعدادنقاط انتگرالگیری در طول ضخامت پوسته رو از 5 تا بیشتر کنم تا دقت بالا بره و توزیع خواص در این نقاط انتگرال گیری به شکل مناسبی اتفاق بیفته؟

      و چنانچه از المان سالید قرار باشه استفاده کنم آیا باید در طول ضخامت دانه بندی با تعداد المان بالایی رو داشته باشم تا باز خواص به صورت مناسب در طول ضخامت توزیع بشه؟

      ممنون میشم پاسخ منو بدین

      • #10762
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . اولا من دکتر نیستم و مهندس هستم . دوما خیلی ممنونم از خریدتون . امیدوارم که این ویدیو کارتون رو جلو انداخته باشه . سوما ببینید خواص توی نقاط انتگرال گیری تغییر می کنه . توی المان پوسته هم نقاط انتگرال گیری وجود داره هم section point ها . من دقیق نمی دونم که اگر برای مسالتون از المان پوسته استفاده کنید، ایا تغییرات در راستای ضخامت ورق لحاظ میشه یا نه . البته فکر نمی کنم که لحاظ بشه . لذا توصیه می کنم از همون المان سالید استفاده کنید . چون ضخامت خیلی کمه خواص تغییرات چندانی در راستای ضخامت نمی کنن لذا می تونید حداکثر 4 المان در راستای ضخامت بگیرید.

    • #10926
      3aaeed
      مشارکت کننده

      باسلام

      با توجه به فیلم اموزشی این قسمت و کمک از Abaqus User Subroutines Reference Guide یک سابروتین ساده برای VUSDFLD نوشتم. بعد از انجام تحلیل تغییرات مد نظر در جهت field variable برای مدول الاستیک به درستی انجام می شود. ولی برای چگالی اولین مقدار داده شده در جدول که همان مقدار متناظر با field1=0 است را برای تمامی مقادیر field variable در نظر می گیرد. ایا با استفاده از سابروتین VUSDFLD نمی شود density را تابعی از field variable در نظر گرفت؟ یا کد مشکل دارد؟ مرسی از راهنمایی

    • #11226
      afrouz
      مشارکت کننده

      سلام

      ممنون از اموزش خوبتون.

      من میخوام یه رابطه رو تو VUSDFLD بنویسم اما برای این که رابطه رو بنویسم نیاز دارم از کرنش های اصلی استفاده کنم. میدونم میتونم از طریق VGETVRM تنش های اصلی یعنی SP رو فراخوانی کنم. سوال من اینه میشه  PEP هم از طریق این یوتیلیتی فراخوانی کرد؟ توی کد که از PEP استفاده میکنم ایرادی نمیگیره اما خروجی های جالبی نمیده. توی لینکی که تو ویدیو فرمودین که برای داکیومنتیشن اباکوس بود چک کردم نوشته بود پرینسیپال پلاستیک استرین رو نمیشه فراخوانی کرد.

      سوال دومم اینه اگر با این یوتیلیتی نتونم فراخوانی کنم آیا میتونم از یوتیلیتی VSPRINC استفاده کنم در سابروتین VUSDFLD؟ چون داخل داکیومنتیشن نوشته این یوتیلیتی به صورت عمومی در VUMAT استفاده میشه اما نگفته به صورت انحصاری در  VUMAT استفاده میشم.

      ممنون میشم راهنماییم کنین یا اگر راه حل دیگه ای برای محاسبه PEP به نظرتون میرسه بهم بگین.

       

      ممنونم

       

    • #11438
      bahram
      مشارکت کننده

      سلام
      آقای مهندس، من ویدئوی دو مجموعه ی usdfld و umat شما رو دیدم، اموزشهای خوبی بودن، ممنونم.

      یه پیشنهاد داشتم:
      اگه میشه تعداد مثال حل شده رو افزایش بدید، مخصوصا برای usdfld

      یه سوال ازتون داشتم: من میخوام بتونم کانتور تغییر مدول یانگ رو
      ببینیم، دستوری هست برای اینکار؟
      جهت اینکه بیشتر بتونم مطمئن شم ، سابروتینم درسته و با تغییر ضخامت به درستی تغییر میکنه.

      با تشکر قبلی از پاسخگوییتون

      • #11440
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . خیلی ممنونم . مرسی از پیشنهادتون . باید عرض کنم که سابروتین usdfld بطور کلی سابروتین خیلی پیچیده ای نیست و چیزایی که در استفاده ازین سابروتین مهمه اینکه : الف) بدونید در کجا آباکوس به شما اجازه میده تا ازین سابروتین استفاده کنید. چون خیلی از جاها این امکان وجود نداره . ب) اینکه بدونید چطوری باید از utility routine به اسم getvrm استفاده کنید. ج) بدونید که چطوری ازین سابروتین استفاده کنید و چطوری فیزیک مساله رو با استفاده ازین سابروتین پیچیده تر کنید و چطور متغیر میدانی وابسته به حل رو تعریف کنید . آموزش تمام موارد نامبرده با ذکر مثال در این سابروتین وجود داره و فکر نمی کنم که نیازی به تغییر این آموزش یا حتی افزودن مثال به اون باشه . در رابطه با سوالتون هم باید بگم که شما باید تو متن سابروتین یه تابع برای تغییرات مدول یانگ بنویسید و اون رو به یک statev اختصاص بدید . اینطوری تو خروجی های کانتوری تون اون statev نمایش داده میشه و می تونید تغییرات مدول یانگ رو ببنید.

    • #11629
      bahram
      مشارکت کننده

      سلام
      آقای مهندس وقتتون بخیر
      من یک ورق FGM مدل کردم
      و تحت کشش دو طرفه قرار دادم
      (در ویدئو مربوط به حل مربوط به سابروتین umat ،  شما ورق رو تحت تنش کششی یک طرفه قرار دادید و سر دیگه رو گیر دار در نظر گرفتید
      من برای حل مسئله خودم لازم دارم که کشش از دو طرف داشته باشم

      ولی وقتی ران میگیرم ، همش با خطا مواجه میشم).
      (too many attemt)
      میشه راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدهم؟
      (سایز مش  و میزان نیرو رو هم تغییر دادم ، ولی تغییری حاصل نشد).

      • #11630
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . ببینید اگر می خواید یک ورق رو تحت کشش قرار بدید اینکه از دو طرف نیرو وارد کنید یا از یک طرف ببندید و از طرف دیگه نیرو بدید هیچ فرقی نمی کنه و در حالت اول هم در صورت استفاده از استپ static general با ارور واگرایی مواجه میشید چون ماتریس سختی کل به دلیل عدم تعریف شرط مرزی سینگولار شده . موقعی که شرط مرزی می دید برای طرف دیگه، درجات ازادی در راستای اعمال نیرو رو ببندید و درجات ازادی دیگه رو فقط در یک نقطه ببندید تا اثرات ناشی از ضریب پواسون غیر صفر به حداقل ممکن برسه . البته این اثرات کلا محلی هستن و خطای چندانی ایجاد نمی کنن ولی اگر درجات رو فقط در راستای اعمال نیرو ببندید و سایر درجات رو فقط در یک نقطه ببندید، هم حلتون انجام میشه هم اثرات محلی خیلی کم میشن و اکیه . اگر می خواید از دو طرف نیرو وارد کنید باید استپ رو dyanmic implicit کنید .

    • #11692
      najvaa
      مشارکت کننده

      سلام آقای مهندس

      وقت بخیر

      من این فیلم و چندین فیلم آموزشیتون رو تهیه کردم و میخواستم اول، تشکر کنم از فیلم های آموزشی با کیفیت بالا و پر محتواتون و هم چنین مسئولیت پذیریتون در پاسخگویی به سوال ها.

      من میخوام روند تخریب یک سازه رو مدل کنم و برای اون نیاز به سابروتین نویسی دارم، که البته در مقاله ای گفته شده بود که با vusdfld انجامش دادن. توی این مدل تخریب یه پارامتر تخریب D تعریف میشه که مدول یانگ رو کاهش میده. و خود پارامتر D به تنش های درون المان مرتبط هست. و وقتی D در المان برابر 0.9 شد اون المان حذف میشه.

      ? آیا میتونم D رو به عنوان field variable تعریف کنم؟

      ? برای گرفتن خروجی تنش باید از Getvrm استفاده کنم؟

      ? چطوری و در چه قسمتی باید دستور حذف المان رو  بدم؟ آیا آموزشی در این زمینه هست؟

      ? و در نهایت، دستورهای موجود در این سابروتین ها، به عنوان مثال، Getvrm و یا حذف المان، در هر نمو زمانی، برای تمام المان ها اعمال میشه؟

      با تشکر فراوان

       

    • #11693
      mirzabozorg
      مدیرکل

      سلام . مرسی .

      1) بله باید همینکارو بکنید.

      2) بله . با این یوتیلیتی روتین می تونید به تمام مولفه های تنش دسترسی داشته باشید.

      3) با سابروتین usdfld و vusdfld نمی تونید حذف المان رو بطور گرافیکی ببینید. فقط با سابروتین vumat میشه حذف گرافیکی المان رو دید . این به معنی اینکه نمیشه اسیب با اینا مدل کرد نیست . در واقع رشد پارامتر اسیب به معنی گسترش اسیب تو مدل هست . فقط اگر از usdfld استفاده کنید به خاطر ظهور مشکلات عددی واگرایی نمی تونید مدول یانگ رو هیچ وقت صفر کنید. باید یه مقدار خیلی کم بزارید . مثلا از 200 گیگاپاسکال بشه 10 . این خودش یعنی که سازه خیلی تضعیف شده چون سختیش یک بیستم شده .

      4) بله دیگه . در هر نمو زمانی برای هر نقطه انتگرال گیری در مدل .

    • #11924
      bahram
      مشارکت کننده

      سلام
      آقای مهندس ، وقتتون بخیر
      یه سوال ازتون داشتم

      طبق انچه که در ویدئو دیدم و در هلپ خوندم ، آباکوس تغییرات مدول یانگ رو به صورت خطی اعمال میکنه
      اگه من بخوام خواص به صورت تابع دیگری مثلا نمایی یا توانی تغییر کند،دیگه در قسمت property  نمیشه،مثل فیلم مدول یانگ رو ستونی در این قسمت بزارم ،

      چون میاد بر اساس field variable درونیابی خطی میکنه.

      راهی هست که

      از سابروتین Umat استفاده نکنیم،

      و خواص با تابعی که بخواهیم تغییر کنه؟

      • #11927
        mirzabozorg
        مدیرکل

        سلام . من تو همین ویدیو عرض کردم که شما هر تابعی با هر پیچیدگی رو با همون lookup table می تونید بسازید . اینکه بین هر دو نقطه درون یابی خطی می کنه، اگر تعداد نقاط زیاد باشه خوب عملا همون تابع میشه دیگه . مثل تعریف حد تو ریاضیات و تازه اینکه تعداد نقاط چند تا باشه بستگی به تندی تغییرات تابع مربوطه داره .

    • #12605
      Juseph Pidec
      مشارکت کننده

      سلام

      من این پکیج رو خریدم ازتون. مدل آباکوس رو با کدی که خودتون نوشته اید براحتی آنالیز میکنه. اما وقتی میخوام از خط getvrm به بعد رو انجام نده و اونا را حذف میکنم، خطای Problem during compilation میده.

      در واقع من میخوام فقط تا خط مربوط به تعریف ماده fgm رو نگه دارم. ضمنا return , end هم در جای خودشون در انتها هستند و حذف نشدند.

      ممنون میشوم علت خطا را راهنمایی کنید.

    • #13109
      jalilhakim
      مشارکت کننده

      سلام

      من این آموزش رو تهیه کردم و خیلی عالی و کامل بود

      میخواستم بدونم رابطه ای که برای خواص fgm استفاده کردین (خواص ماده بصورت تابعی از شعاع) از چه مرجعی هست؟

      متشکرم

    • #13238
      mirzabozorg
      مدیرکل

      سلام. کد سابروتین و مدل رو تحت پنجره cmd ران کنید. در اونجا دقیقا میگه که خطا ها در کدوم خطوط هستن. البته فکر میکنم مشکل از این باشه که شما وقتی از خط مربوط به getvrm رو پاک کردید باید تمام متغیر هایی هم که قبلا تعریف شدن ولی بعد از اون خط مقدار دهی شدن رو هم پاک کنید. منتها چون شما نکردید و اون ها بدون مقدار باقی موندن با خطا مواجه میشید. البته این رو احتمال میدم.

    • #13239
      mirzabozorg
      مدیرکل

      سلام. از یه مقاله که برا اقای دکتر نقدابادی هیات علمی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف بودن برداشتم.

    • #13302
      maha
      مشارکت کننده

      سلام

      در قسمت field variable, وقتی میخوام اعداد رو از اکسل کپی پیست کنم وقتی پنجره edit material رو میبندم و دوباره باز می کنم اعداد کاملا برعکس میشه یعنی اگر از 1 تا 10 شروع باید بشه از 10 به 1 میشه….من field رو در قسمت concrete damage plasticity میخوام وارد کنم…اعداد مربوط به compressive behaviour و tensile behaviour رو قبلا از اکسل کپی کردم مشکلی نداشت ولی وقتی field رو اضافه میکنم کل اعداد اعم از compressive behaviour و tensile behaviour و field رو برعکس میکنه. مشکل از چی هست؟

      ممنون

    • #14616
      amir aghili
      مشارکت کننده

      سلام.وقتتون بخیر

      من برای مدلسازی خرابی به سابروتین VUSDFLD نیاز دارم. ممنون میشم اگر توضیح مختصری درباره تفاوت این سابروتین با سابروتین USDFLD بدهید.و اینکه با دیدن اموزش مربوط به سابروتین USDFLی قادر خواهم بود از سابروتن VUSDFLD استفاده کنم یا روند متفاوتی دارند؟

      ممنون از شما

    • #15139
      omid1372
      مشارکت کننده

      با سلام ..خشته نباشید ممنون از اموزش خوبتون ..فقط اقای مهندس بنده تعداد خواصم زیاده اعم از چگالی- ضریب هدایتی-ضریب انبساط حرارتی-مدول یانگ- نسبت پواسون و گرمای ویزه ..که همگی در راستای شعاعی تغییر می کنند و بنده میخام توزیع تنش ها رو در راستای شعاعی بدست بیاورم و همه این خواص با هم لازمن..ایا همین کدی که تو فایل ها ارسال کردین کافیه یا باید تغییراتی ایجاد کنم؟

      همین که بنده توزیع حرارت در استوانه ی جدارضخیم د رحالت دو بعدی دمای ماکس در توزیع حرارت  در حالت لایه لایه که به تعداد 20 لایه بود 1260 اوردم ولی با کد سابروتین این دما رو 1170 اوردم..ایا انی مقدار خطا حاصل دقت سابروتین هس؟

    • #16450
      maziar.tour
      مشارکت کننده

      <p class=”MsoNormal” style=”margin-bottom: 0in; text-align: left; line-height: normal; mso-pagination: widow-orphan;” align=”left”><span style=”font-size: 12.0pt; font-family: ‘Times New Roman’,serif; mso-fareast-font-family: ‘Times New Roman’;”>Hello. Thanks for your great videos. I had a question. In my project, I need to get the nodal values of plastic strain at each node and compare its value among adjacent nodes in adjacent elements and get an average value at each increment. One way is to write a “.dat” file at each increment and read it and do the job, which is very time-consuming. I wanted to know if I can use UFIELD or USDFLD to access to an array of all nodes or elements or integration points with their corresponding values of plastic shear strain saved in a common block so I can use it further in my analysis for each increment? Do you also have “UFIELD” tutorial</span></p>

نمایش 20 پاسخ
  • برای ارسال پرسش باید وارد شوید.

© FEMEX Group All Rights Reserved

Heap | Mobile and Web Analytics

برای اطلاع از «کد های تخفیف» به کانال تلگرام فمکس مراجعه کنید.

@FEMEX

بازیابی رمز عبور